Cât costa faţetele dentare în Bucureşti

1 cat costa fatetele dentare in bucuresti jpg jpeg

Se spune că un zâmbet impecabil deschide multe uşi, iar acest lucru este des întâlnit de majoritatea pacienţilor care calcă pragul cabinetelor stomatologice. Pe lângă faptul că ne creste încrederea în noi, un zâmbet perfect este foarte plăcut estetic şi o adevărată placere să fie privit de cei din jurul nostru.

Însă drumul către o dantură impecabilă poate fi unul dificil, în cazul în care nu am fost înzestraţi cu una din naştere sau daca amânăm mersul la medicul stomatolog. Cu scopul de a găsi un răspuns la întrebarea principală, am descoperit mai multe informaţii cu adevărat bine de ştiut despre faţete dentare.

Costul intervenţiei

Iţi aminteşti când ai văzut pentru prima oara o personalitate cu un zâmbet impecabil? Pe lângă moştenirea genetica, aceasta a fost, cel mai sigur, la multe consultaţii stomatologice înainte de a performa pe scena.

Spre deosebire de acele vremuri, astăzi poţi obţine o dantură perfectă fară durere, într-un timp mai scurt, dar şi cu un aspect foarte natural.

Faţetele dentare reprezintă o investiţie de lunga durata, cu o durata de viaţă care variază intre 10 şi 15 ani. Pentru a putea găsi strategia potrivita, medicul stomatolog urmează un plan de tratament specializat pe necesităţile fiecărui pacient în parte.

Este important să ştii faptul că, pentru un zâmbet impecabil, ai nevoie de mai multe faţete dentare – cate una pentru fiecare dinte. În funcţie de materialele folosite, preţul per faţetă variază intre 350 lei şi 1800 lei, la care se adaugă eventualele costuri aferente altor tratamente dentare care se impun.

Cum poţi plati faţetele dentare?

Întrucât zâmbetul obţinut în urma aplicării faţetelor dentare se poate dovedi a fi destul de costisitor, astăzi poţi beneficia de soluţii la toate intervenţiile stomatologice pe care le ai de făcut.

La Delta Clinic Dent ai posibilitatea de a plati în rate, eşalonând plăţile în mai multe luni. Mai mult, prin intermediul abonamentului stomatologic, poţi beneficia de reduceri de până la 30%. Însă latura cea mai atractiva legata de Delta Clinic Dent este gama existenta de oferte, în care vei găsi reduceri lunare la diferite tratamente.

La cine să apelezi

Aplicarea faţetelor dentare este posibilă la aproximativ toate cabinetele stomatologice, însă diferenţa este data de calitatea materialelor folosite şi de experienţa medicului dentist. Dr. Durbac de la Delta Clinic Dent se numără printre cei mai buni medici în domeniu, având o experienţă de peste 12 ani. La el poţi apela pentru un zâmbet impecabil, mai ales atunci când te confrunţi cu oricare dintre următoarele probleme:

  • Dinţi ciobiţi, demineralizaţi sau tociţi
  • Dinţi cu spatii sau înghesuiţi
  • Dinţi transparenţi sau în nuanţe neuniforme – fie pătaţi, fie îngălbeniţi

De ce să apelezi la faţete dentare?

Pe lângă aspectul estetic deosebit pe care faţetele dentare îl oferă, aceasta intervenţie vine la pachet cu multe alte beneficii.

Spre deosebire de orice alt tratament stomatologic, pentru faţete dentare nu ai nevoie de mai mult de 2-3 şedinţe pentru a te bucura de rezultatul final. În plus, prin aplicarea lor dinţii sunt cei care beneficiază de o protecţie sporita, pentru a se menţine un nivel ridicat de sănătate dentară.

Faţetele dentare au rolul de a întări dinţii. Mulţumită proprietăţile lor, atunci când factorii externi vin în contact cu ei, dinţii nu sunt afectaţi şi nu pot fi deterioraţi. Acelaşi lucru se aplică şi în cazul consumului de alimente care pătează dantura. Prin faţetarea dinţilor te poţi bucura, din nou, de cafea, vin şi orice alte alimente, întrucât acestea nu se vor colora.

Care sunt cele mai bune faţete dentare?

Tipul de material folosit în realizarea faţetelor dentare joaca un rol esenţial în durabilitatea şi rezistenta acestora pe termen lung, în raport cu diferiţi factori externi. În acelaşi timp, experienţa medicului stomatolog dictează rezultatul final, mai ales daca ne gândim la cât de subţiri şi fine faţetele dentare sunt.

Tocmai din acest motiv, preturile existente pe piaţă variază, în funcţie de aceste doua criterii. Bineînţeles, cele mai rezistente, aspectuoase şi bine aplicate au un preţ ceva mai piperat, care pot atinge chiar şi 1.000 euro per faţetă dentara. Cu toate acestea, poţi opta şi pentru faţete dentare preţ mai mic, la undeva în jur de 2.000 lei per unitate, realizate din materiale de calitate.

Daca eşti în căutarea unui astfel de tratament, specialiştii şi pacienţii recomandă Delta Clinic Dent – una dintre cele mai bine cotate clinici din Bucureşti, dezvoltată la nivelul standardelor europene şi dotată în raport cu cele internaţionale. Întreaga echipa este formata din medici stomatologi cu diferite specializări, de la chirurgie dentara, ortodonţie şi până la endodonţie şi implantologie.

Anual, mai mult de 25% din profitul clinicii este reinvestit în tehnologie, pentru că fiecare pacient să poată beneficia de un tratament personalizat, cât mai aproape de nevoile sale.

Investiţia în propriul zâmbet iţi oferă mult mai multă încredere în tine, precum şi un nivel sporit de sănătate de care să te bucuri mult timp de acum înainte.