Cancerul ovarian poate fi vindecat!

1 2 jpg jpeg

Cristina, pacient─â cancer ovarian: ÔÇ×Prima dat─â c├ónd am fost la medic mi-au f─âcut o ecografie abdominal─â ┼či, pentru c─â nu s-a v─âzut nimic, mi-au dat medicamente pentru balonareÔÇŁ.

Statisticile arat─â c─â doar 45% dintre femeile cu cancer ovarian tr─âiesc mai mult de cinci ani de la diagnosticare, ├«n timp ce 89%, un procent aproape dublu, de paciente cu cancer mamar tr─âiesc la aceea┼či perioad─â dup─â diagnosticare. Cea mai mare problem─â este legat─â de faptul c─â boala se confund─â cel mai adesea cu alte afec┼úiuni mai pu┼úin grave, cum ar fi cele gastroenterologice. Acest lucru i s-a ├«nt├ómplat ┼či Cristinei Bordianu.

La 43 de ani Cristina a fost diagnosticat─â cu cancer ovarian. Acuza dureri mari, ├«ns─â medicii ├«i administrau calmante ┼či tratamente pentru balonare.

ÔÇ×Am aflat destul de greu c─â aveam cancer pentru c─ânu aveam dureri ├«n partea de jos a abdomenului, ci ├«n cea de sus. M─â balonam, dar nu ne-a trecut prin cap nici mie ┼či nici medicilor, ├«n prim─â faz─â, c─â avea cum s─â fie de la cancerul ovarian. Prima dat─â c├ónd am fost la medic mi s-a f─âcut o ecografie abdominal─â ┼či, pentru c─â nu se vedea nimic anormal, mi-au dat medicamente pentru balonare.ÔÇŁ, poveste┼čte Cristina.

Descoper─â dac─â e┼čti predispus─â la cancer ovarian AICI