Bucureştenii au alergat la crosul Click! Sănătate

1 2 jpg jpeg

Dacă cel mai tânăr concurent doar ce a împlinit un anişor şi abia a început să meargă, cel mai în vârstă a depăşit vârsta de 90 de ani, dar nu a uitat cât de importantă este mişcarea pentru un stil de viaţă sănătos. Încă de la primele ore ale dimineţii, copiii, părinţii şi bunicii au venit pregătiţi pentru alergare şi pentru a petrece o duminică însorită alături de familie. Imediat după ce s-au înscris şi au primit numărul şi tricoul pentru alergare, concurenţii s-au încălzit alături de antrenorii de fitnes. Spre deosebire de anii anteriori, anul acesta peste 50 de copii cu vârsta între 1 şi 9 ani au alergat la crosul Familiei Schauma, eveniment special pentru cei mici şi părinţi.

2 jpg jpeg

Ana-Maria Brânză s-a numărat printre alergători

Startul la cros s-a dat la 10.00, iar la linia de plecare s-au aliniat şi Ana-Maria Brânză, cea mai bună spadasină din lume în 2013, conform Federaţiei Internaţionale de Scrimă. Startul a fost dat de o altă vedetă din lumea sportivă, gimnasta Andreea Răducan, în timp ce atleta Monica Iagăr a făcut acelaşi lucru la Crosul Familiei. Buna dispoziţie a fost întreţinută de Dezbrăcatu de la Cronica Cârcotaşilor. Premiile au fost înmânate de Florentina Opriş, realizatoarea emisiunii "Sport, dietă & o vedetă" de la Prima TV.

2 jpg jpeg

Distracţie pe ritmurile muzicii

După cros, alergătorii au continuat ,,mişcarea” pe ghetele de kangoo jumps, dar şi pe ritmurile muzici. Atmosfera a fost întreţinută de Cristi Nistor şi de trupele I-kon&SuperChill şi Acces. În aceeaşi formulă, echipa revistei vă aşteaptă şi la crosul Click! Sănătate ce va avea loc în primăvara anului viitor.Câştigătorii locului întâi au primit tablete Evolio, cei de la locul doi încălţăminte sport Walkmaxx, iar cei de la locul trei produse electrocasnice. Chiar dacă nu au ajuns primii la linia de sosire, concurenţii nu au plecat acasă fără premii. La tombola evenimentului, aceştia au primit vouchere la sală de fitness, dar şi multe alte premii surpriză de la Schauma. Mulţumim sponsorilor HRI Vitalion, Schauma şi Alpro.

Mai multe poze de la cea de-a V-a ediţie a Crosului Click! Sănătate găsiţi aici:

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.640379759340388.1073741843.104848352893534&type=1