Bucătăria italiană, sărbătorită de Antonio şi Michael Passarelli, la atelierul de gătit „Click! Poftă bună!“

1 2 jpg jpeg

Peste 100 de cititori s-au adunat împreună cu noi ca să descoperim împreună tainele bucătăriei italiene alături de celebrul bucătar Antonio şi fiul său, Michael Passarelli, un talentat chef din noua generaţie. Gazda evenimentului a fost simpaticul Dezbrăcatu′, de la Prima TV, iar parteneri ne-au fost pastele Hutton şi Bella.

Cei doi magicieni ai bucatelor italiene, chefii Antonio şi Michael, au făcut o demonstraţie live de gătit, presărată cu numeroase sfaturi şi ponturi în ceea ce priveşte bucătăria din Peninsulă. Ei au preparat penne alla crudaiola (cu paste oferite de Hutton), salată cu piept de pui, ghimbir şi lime, precum şi o delicioasă pizza, realizată cu blat oferit de Bella.

Cei prezenţi au degustat aceste bunătăţi, plăcinte Bella, dar şi deliciile de la bufetul oferit de cateringul Spoonfool, coordonat de cheful Andrei Ţandără, precum şi delicioasele şi elegantele deserturi de la Mousserie, purtând semnătura tinerei şi pasionatei Roxana Tănase.

Talentatele fetiţe din trupa de gimnastică estetică CS Ritmica au susţinut câteva moment artistice antrenante şi vesele. Clubul Sportiv Ritmica (gimnastica estetica, dansuri moderne şi balet pentru copii) a obţinut recent medalia de bronz la Cupa Mondiala de gimnastică estetică de grup, desfăşurată în Bulgaria. Invitaţii „Click! Poftă bună!“ şi toţi cei prezenţi au putut pleca acasă cu amintiri foto de la Photosnacks.

Antonio Passarelli, care are peste 50 de ani petrecuţi în bucătării profesioniste, a mărturisit că se simte provocat în bucătărie de suflul nou pe care i-l dă fiul său, Michael. Acesta din urmă a lucrat în mai multe restaurante din Europa, în ultimii ani, pentru ca în prezent să opteze pentru echipa restaurantului Diplomatic din Mamaia. Chiar dacă adaptaţi reţetele din bucătăria italiană pentru gusturile voastre, Michael are un sfat: alegeţi întotdeauna ingrediente locale de bună calitate, cum sunt şi delicioasele paste Hutton, şi nu veţi da greş.

2 jpg jpeg