Body Mind Spirit Expo 8,9,10 Februarie 2019 - Intrarea liber─â - Bucure┼čti, Sala Palatului! Edi┼úia a XXV-a

1 2 jpg jpeg

Edi┼úia cu num─ârul XXV te a┼čtept─â cu noi brand-uri, noi speakeri care vor sus┼úine workshop-uri bune pentru suflet ┼či noi demonstra┼úii de gimnastic─â, karate ┼či dans la scen─â. Te a┼čtept─âm s─â descoperi toate cele trei zone ale t├órgului, dedicate unui stil de via┼č─â s─ân─âtos:

  • zona de expozi┼úie cu degustare, v├ónzare ┼či testare a produselor. Brand-uri rom├óne┼čti ┼či inetrna┼úionale au preg─âtit promo┼úii speciale pentru aceast─â edi┼úie ┼či produse de foarte bun─â calitate. Te a┼čteapt─â alimente BIO, suplimente alimentare pe baz─â pe plante, produse cosmetice, c─âr┼úi de dezvoltare personal─â, cristale si multe altele.
  • zona de workshop-uri, unde mari speakeri din domeniul s─ân─ât─â┼úii, frumuse┼úii, dezvolt─ârii personale ┼či nu numai, te a┼čtept─â pentru a ├«┼úi ├«mp─ârt─â┼či am─ânunte interesante pentru starea ta de bine. Aici vei primi sfaturi de ingrijire personal─â, de dezvoltare sau po┼úi afla am─ânunte ne┼čtiute despre tine p├ón─â atunci.
  • zona de demonstra┼úii artistice ┼či sportive la scen─â, unde te po┼úi relaxa privind un spectacol de dans, o demonstra┼úie de karate ┼či autoap─ârare, sau chiar participa la una dintre demonstra┼úii al─âtui de instructori profesioni┼čti. Cluburi de copii si ateliere de demonstra┼úii, sesiune de karate ┼či exerci┼úii de autoap─ârare, spectacol de muzic─â at├ót pentru cei mari, c├ót ┼či pentru cei mici, sunt doar c├óteva dintre cele preg─âtite pentru vizitatori.

Body Mind Spirit ├«ncearc─â prin misiunea sa de mai bine de 10 ani, s─â ├«mbun─ât─â┼úeasc─â stiluri de via┼ú─â, s─â ajute la dezvoltarea spiritual─â ┼či s─â ofere o mai bun─â stare de bine tuturor celor care ├«i trec pragul. Dac─â ┼či pe tine te preocup─â s─ân─âtatea ├«ntreg trupului t─âu, Body Mind Spirit este evenimentul la care trebuie s─â ajungi, ├«ntre 9- 10 februarie, la Sala Palatului, din Bucure┼čti!

Verific─â aici progrmul expozi┼úiei, al conferin┼úelor ┼či al momentelor artistice: www.bmse.ro sau pe pagina noastr─â de Facebook!

2 jpg jpeg