Băuturi reci care susţin regimul de slăbit

2 jpg jpeg

Infuzie de fructe de pădure

Îţi reduci pofta de mâncare exagerată cu ajutorul ceaiului de cătină. Inhibă apetitul şi-ţi acoperă necesarul de vitamine (A, E, K) şi minerale (fier, calciu, magneziu). Bea 3-4 căni de ceai din fructe de cătină de-a lungul unei zile, înainte de mesele principale.

Colăceii formaţi în zona taliei sunt mai uşor de eliminat cu infuzie de afine. În regimul de slăbit, are efect miraculos, pentru că stopează procesul prin care corpul, în prezenţa zaharurilor din alimentaţie, creşte producţia de insulină şi le stochează sub formă de grăsimi. În plus, această infuzie îţi aduce un plus de vitamine şi minerale de care ai nevoie pentru a nu te simţi extenuat pe perioada în care urmezi un regim.

Ceai de cozi de cireşe cu dublu efect

Cunoscute pentru acţiunea lor diuretică, cozile de cireşe se află pe primul loc printre remediile infecţiilor urinare, dar sunt şi apreciate pentru faptul că accelerează metabolismul, ajutând în curele de slăbire. Au un conţinut crescut de uleiuri volatile, săruri de potasiu, flavonoide. Pentru a te ajuta în curele de slăbire, bea un litru de ceai de cozi de cireşe zilnic, în loc de apă, timp de o jumătate de lună.

Descoperă mai multe ceaiuri pentru slăbit AICI

Infuzia de merişor accelerează metabolismul

Ceaiul din frunze de merişor elimină surplusul de apă din organism şi îmbunătăţeşte metabolismul, ceea ce duce la o scădere în greutate. Principala substanţă care-l face un bun diuretic este arbutina. Mai mult, infuzia din aceste frunze tratează cistita, iar decoctul te scapă de pietrele la rinichi. Din ele, poţi să prepari şi un decoct, pe care-l poţi bea rece. Ai nevoie de o linguriţă de frunze uscate şi mărunţite la o cană cu apă.