B─âutura care te ajut─â s─â sl─âbe┼čti

Beneficiile ananasului pentru s─ân─âtate sunt numeroase\n jpeg

Ai băut vreodată apă de ananas? Pe lângă faptul că este bogată în substanţe nutritive esenţiale, apa de ananas este perfectă pentru a menţine corpul hidratat în zilele călduroase de vară, iar beneficiile pe care le are asupra sănătăţii sunt următoarele:

Favorizeaz─â sl─âbitul

Ananasul a devenit popular datorit─â propriet─â┼úilor sale de sl─âbire. Nu este un tratament miraculos pentru arderea gr─âsimilor, ├«ns─â substan┼úele nutritive prezente ├«n fruct au capacitatea de a accelera metabolismul. ├Än plus, con┼úine fibre dietetice care ├«mbun─ât─â┼úesc procesul de digestie ┼či controleaz─â colesterolul. Iar ca rezultat asigur─â glucoza ca surs─â de energie ┼či, prin urmare, sus┼úine func┼úiile metabolismului.

Detoxific─â ficatul

Enzimele ┼či compu┼čii antioxidan┼úi prezen┼úi ├«n apa de ananas sunt alia┼úi excelen┼úi pentru ├«mbun─ât─â┼úirea func┼úiilor ficatului, stimul├ónd eliminarea de┼čeurilor care sunt re┼úinute ├«n ┼úesuturile lor. Efectul s─âu de purificare ajut─â la ├«mbun─ât─â┼úirea procesului de filtrare a s├óngelui, care este esen┼úial pentru eliminarea toxinelor. ├Än plus, antioxidan┼úii s─âi ajut─â la regenerarea celulelor ┼či la protejarea ├«mpotriva deterior─ârii cauzate de radicalii liberi.

Afl─â cum s─â prepari apa de ananas AICI