Bărbaţii ştiu mai multe despre maşini decât despre corpul lor

1 2 jpg jpeg

Rezultatele celui mai nou experiment sugerează că, dacă întrebi bărbaţii despre motoare şi bujii majoritatea lor va şti să dea un răspuns mulţumitor.

Însă, dacă întrebarea ţine de simptomele bolilor cu transmitere sexuală, şansele ca bărbaţii să nu aibă niciun răspuns este foarte mare.

Publicaţia online Lloydspharmacy a prezentat câteva din concluziile trase după efectuarea studiului. Conform rezultatelor, 32% din bărbaţi cred că purtatul jenaşilor strâmţi care duc la sterilitate şi consumul de alimente picante care provoacă dinsfuncţie erectilă sunt doar „poveşti“.

Dezinformarea şi lipsa de cunoştinţe au dus la creşterea cu 2% a numărului de cazuri de infecţii cu transmitere sexuală, arată un raport al Agenţiei pentru Protecţia Sănătăţii din acest an.

Procentul de 2% este mic, în comparaţie cu cel de 38%, care vizează bărbaţii incapabili să recunoască simptomele bolilor cu transmitere sexuală.

Doctorul Tom Brett, expertul care a coordonat sondajul privind sănătatea sexuală la bărbaţi, a declarat că cele mai importante lucruri pentru mulţi bărbaţi sunt viaţa sexuală şi maşina, proprietate personală.

Specialistul explică faptul că, dacă maşina nu mai funcţionează normal, bărbatul va identifica problema şi, cel mai probabil că o va remedia.

Însă, dacă este vorba despre o „defecţiune“ care le afectează organele sexuale, bărbaţii nu mai sunt atât de încrezători în a elucida problema şi a găsi o soluţie.