Avertisment cardiacilor! C─âldura acutizeaz─â problemele cardiovasculare! (P)

1 2 jpg jpeg

Organismul are capacitatea de a-┼či regla temperatura corpului prin transpira┼úie ┼či dilatarea vaselor de s├ónge. Prin dilatarea vaselor de s├ónge inima va trebui s─â bat─â mai repede pentru ca tensiunea arterial─â s─â nu scad─â dramatic. Pentru cardiaci aceasta reprezint─â un efort suplimentar al inimii ┼či ├«n plus majoritatea tratamentelor medicamentoase trebuie asociate cu diuretice care pot duce la desidratare. Astfel pot ap─ârea complica┼úii la pacien┼úii cardiaci.

├Än ajutorul cardiacilor vine o echip─â de cercetatori de la Oradea care au realizat un supliment alimentar brevetat AntioxiVita, medaliat cu medalia de Aur la Salonul Interna┼úional de Inventic─â de la Var┼čovia IWIS ├«n 2011, care este recomandat pentru preven┼úia dar ┼či tratarea mai multor afec┼úiuni.

Este natural, con┼úine antioxidan┼úi din mai multe soiuri de struguri care ac┼úioneaza foarte eficient la nivelul ├«ntregului sistem cardiovascular. Probabil nu din ├«nt├ómplare ┼či ├«n Biblie s├óngele lui Iisus este reprezentat de vinul ro┼ču, un semn c─â anumite substan┼úe din struguri au rol proctector al sistemului cardiovascular.

Din studiile lor au eviden┼úiat c─â acest produs natural, AntioxiVita, este eficient ├«n sc─âderea colesterolului LDL sangvin c├ót ┼či cel depus pe vasele de s├ónge sub forma de ateroame, pentru normalizarea trigliceridelor, pentru reglarea tensiunii arteriale. Este ideal ├«n recuperarea dup─â o interven┼úie chirungical─â la nivelul cordului, dup─â un accident vascular cerebral chiar ┼či pentru persoanele care sufer─â de varice, ajut├ónd la refacerea vaselor de s├ónge ┼či astfel asigur├ónd organismului o bun─â func┼úionare a ├«ntregului sistem cardiovascular.

Eficien┼úa produsului este combinat─â ┼či cu un mod u┼čor de administrare, o singur─â doz─â zilnic─â, ├«n func┼úie de greutatea corporal─â a persoanei, luat─â dup─â o mas─â principal─â ├«n cure de 60-90 zile.

AntioxiVita este un produs natural, sub forma lichidă, fără înduclitori, fără conservanţi, se poate administra împreună cu un tratament medicamentos fără a avea contraindicaţii.

Produc─âtorul se m├óndre┼čte cu AntioxiVita, acesta fiind un produs 100% natural 100% rom├ónesc ┼či medaliat cu Aur ┼či premii speciale la nivel interna┼úional.

Acest produs miraculos, demunit astfel de majoritatea consumatorilor de p├ón─â acum, este un adev─ârat aliat ┼či ├«n alte afec┼úiuni. Este recomandat de asemenea diabeticilor, persoanelor cu probleme hepatice, digestive, etc

AntioxiVita a ajuns ├«n numeroase farmacii ┼či magazine naturiste din ┼úar─â ┼či str─âin─âtate. Pentru mai multe informa┼úii pute┼úi accesa site-ul firmei produc─âtoare www.phenalex.ro