Asociaţia Activity şi Editura Philobia vă invită să participaţi la evenimentul ,,Fii un tată activ!”

1 2 jpg jpeg

Acesta va avea loc pe 7 februarie la Libraria Luceafarul din Bucureşti (Bd. Unirii, nr. 10) începand cu ora 18.30 şi va fi organizat sub forma unui panel de discuţii. Printre speakeri se vor număra Andrei Mocanu - psiholog şi analist comportamental, Dr. Bogdan Fiţiu - medic psihiatru pediatru, Andrei Chişcu, psiholog şi tătic precum şi alţi specialişti din domeniu. De asemenea, evenimentul va fi moderat de Alex Zamfir, cunoscut blogger activ în comunitatea de tătici din România.

Discuţiile vor abordasubiecte precum modul in care viaţa de cuplu se schimbă odată cu apariţia unui copil, importanţa susţinerii mamei de către partener, nevoile emoţionale ale copilului, manifestarea afecţiunii de către tata, precum şi alte subiecte relevante.

Evenimentul se adresează tuturor părinţilor care caută noi informaţii despre modul în care aceştia trebuie să se implice în creşterea şi dezvoltarea pozitivă a copiilor. Participanţii vor putea consulta şi achiziţiona cărţile pe această temă propuse de Editura Philobia.

Asociatia Activity a fost înfiinţată în 2015 de trei tineri specialişti (psihologi şi pedagogi) care au lucrat încă din anii de studenţie în domeniul dezvoltării copiilor tipici şi atipici. Astfel, misiunea echipei Activity este să sprijine copiii care suferă de diferite tulburări de dezvoltare (autism, ADHD, Sindrom Down, întârziere în dezvoltare etc.). Asociaţia oferă terapie copiilor, dar şi consiliere părinţilor şi cadrelor didactice. incercam sa abordam toti actorii implicati in dezvoltarea piticilor care au aceste probleme.

Mai multe detalii despre eveniment şi Asociaţia Activity se pot găsi la adresa www.asociatia-activity.rosau pe e-mail: comunicare.asociatia.activity@gmail.com(persoana de contact – Andreea Tătaru, manager de comunicare).

2 jpg jpeg