Aparate profesionale de îngrijire pentru salon sau acasă

1 uscator de par xpertbeauty jpg jpeg

Fie că profesezi în domeniul beauty, cosmetică sau eşti pasionată de acestea, pentru a avea rezultate de excepţie trebuie să ai la îndemână aparate cosmetice profesionale şi accesorii potrivite.

Dacă, până acum ceva vreme, aparatele cosmetice profesionale erau destul de greu de găsit şi procurat, acest impediment nu mai există şi ele sunt la câteva clickuri distanţă, într-o varietate care să satisfacă orice buget - fie că eşti începătoare în acest domeniu sau îl priveşti ca pe un hobby sau ai deja experienţă în spate.

Aparate pentru hairstylisti

Atunci când vine vorba de îngrijirea clientelor tale, trebuie să te gândeşti că o faci ca atunci când o faci pentru tine. Este important ca ele să plece de la salon cu zâmbetul pe buze şi cu o nouă programare în agendă.

Uscătoare de păr

Uscătoarele de păr sunt indispensabile când vine vorba despre aranjat, aşa că îţi recomandăm să le alegi pe cele care oferă o uscare rapidă şi fără să deterioreze părul. Dacă, pe deasupra, modelul folosit are şi funcţie de ionizare a părului, va oferi un mare plus pentru a menţine părul sănătos. Să nu uiţi că funcţia de aer rece fixează coafura pentru o mai mare rezistenţă în timp.

Plăci de păr

Placa de păr este un instrument extrem de versatil, deoarece cu ajutorul acesteia poţi atât să îndrepţi părul, cât şi să faci bucle.

Cea mai recentă tehnologie în ceea ce priveşte plăcile de păr este aceea de abur, care oferă atât hidratare, cât şi strălucire părului în timpul în care este coafat.

Un alt aspect important este ca placa să aibă plăcuţe ceramice, pentru a nu arde părul şi a nu-l deteriora în niciun fel.

Ondulatoare

Ştim ondulatoarele de când lumea, mamele noastre le foloseau la fiecare ocazie specială la care trebuiau să participe. Este un statement că acest aparat de coafat nu va dispărea în curând de pe piaţă, cu toate că plăcile încearcă să-i ia din strălucire.

Adevărul este că buclele perfect conturate le poţi obţine doar cu ajutorul unui ondulator, fie că este modelul clasic sau bigudiuri electrice. Generatorul de ioni negativi pe care unele aparate îl au în componenţă ajută părul să nu se electrizeze şi rezultatul să fie de durată.

Maşini de tuns

Maşinile de tuns sunt folosite cel mai des pentru bărbaţi sau pentru doamnele care preferă părul scurt. Dar trimmerele mai sunt folosite şi pentru finisarea coafurilor acolo unde este cazul.

Cuţitele din oţel inoxidabil asigură o tunsoare fără cusur şi o precizie de doctor.

Aparate pentru manichiuriste

Manichiura este o altă carte de vizită care trebuie să arate impecabil cu orice ocazie. Iar pentru a o realiza ai nevoie de cele mai bune aparate.

Lămpi pentru manichiură semipermanentă şi cu gel

Manichiura semipermanentă şi cea cu gel câştigă tot mai mult teren datorită comodităţii pe care o oferă şi a aspectului mereu îngrijit pentru până la 4 săptămâni.

Pentru a realiza aceste tipuri de manichiură ai nevoie şi de o lampă UV sau LED, în funcţie de necesităţi şi buget. Toate acestea au timer şi senzor de lumină, pentru a nu-ţi face probleme că unghiile stau prea mult sau prea puţin sub aceasta.

Sterilizatoare pentru ustensile

Siguranţa ta şi a clientelor tale trebuie să fie pe primul loc fie că suntem în pandemie sau nu. Tocmai de aceea sterilizarea instrumentarului cu care lucrezi este extrem de importantă.

O altă parte importantă este aceea de a folosi cât mai puţine substanţe chimice pentru sterilizare şi mai mult alte metode mai puţin intruzive, cum ar fi razele UV.

Lămpile trebuie să elimine bacteriile, ciupercile şi microorganismele de pe ustensile pentru a nu le transforma pe acestea din urmă în unele de unică folosinţă.

Toate aceste aparate sunt perfecte pentru orice stadiu al business-ului sau al hobby-ului în care ai fi, mai ales datorită preţurilor accesibile pe care le au. Dacă le găseşti şi la promoţie, ai un dublu avantaj.

Achiziţionează aparate de calitate şi atât tu, cât şi clientele tale veţi fi foarte mulţumite de munca pe care ai depus-o şi se vor întoarce mereu la tine cu zâmbetul pe buze! 

Credite foto: unsplash.com