Apa-detox, cea mai nouă metodă de slăbit

1 2 jpg jpeg

După cum sugerează şi numele, apa-detox este apa pe care o bei pentru a detoxifica organismul de toxinele acumulate. Această metodă de pierdere în greutate este miraculoasă din mai multe motive, dar totul depinde de ingredientele pe care le foloseşti. Cea mai cunoscută reţetă de apă-detox este apa cu lămâie, castravete şi mentă. Sună delicios, nu-i aşa? Lămâia stimulează sistemul imunitar şi elimină toxinele acumulate. Castravetele este antiinflamator şi una dintre cele mai hidratante legume. Însă, toate ingredientele folosite în prepararea apei-detox au un scop specific.

Când trebuie să bei apa detoxificantă

Te poţi bucura de apa-detox pe tot parcursul zilei. Cu toate acestea, dacă ai un scop specific, momentul zilei poate varia. De exemplu, dacă bei apa detoxificantă pentru a slăbi, alege reţetele pe bază de fructe bogate în fibre şi consumă-le înainte de masă. Au efect de saţietate. Dacă le bei doar pentru a elimina toxinele din organism, atunci trebuie consumate în timpul zilei.

Apă-detox cu castravete şi grepfrut

Această apă detoxificantă pe bază de castravete este foarte bună pentru persoanele care ţin dietă. Proprietăţile diuretice îmbunătăţesc funcţiile sistemului digestiv, iar grepfrutul îi dă apei o aromă revitalizantă şi în plus conţine compuşi care stimulează arderile grăsimilor. Apa trebuie consumată după ce este lăsată 2 ore la rece.

Ai nevoie de:

- 5 felii de grepfrut roşu

- 5 felii de lămâie bio

- 3 felii de lime bio

- 5 felii de castrevete

- frunze de mentă

- 500 ml de apă

Mod de preparare:

Pune într-un pahar înalt sau o cană de sticlă toate ingredientele enumerate mai sus, adaugă apa şi amestecă cu o lingură. Asta este tot.

Găseşti mai multe reţete de apă-detox AICI