Aloe vera cu miere – mixul-minune pentru sănătate

1 2 jpg jpeg

De exemplu, aloe vera şi mierea, combinate, au efecte excelente asupra sănătăţii. Iată câteva remedii simple şi la îndemână, pe care le poţi face acasă:

Cum prepari remediul?

2 linguri de pulpă de aloe vera amestecate cu o lingură de miere se amestecă într-un pahar. Se consumă în fiecare dimineaţă, cu 30 de minute înainte de micul-dejun. Această mixtură ajută şi la pierderea kilogramelor în plus. Antioxidanţii din miere, în combinaţie cu vitamina E din aloe vera stimulează rata metabolismului şi prin asta te ajută să slăbeşti.

Bun pentru constipaţie

Studii medicale arată că tot mai mulţi oameni suferă de constipaţie în toată lumea. 52% dintre aceştia suferă de constipaţie din cauza alegerilor alimentare proaste. Acest amestec prezentat mai sus îmbunătăţeşte tranzitul intestinal datorită consistenţei onctuoase, care acţionează ca un lubrifiant natural.

Îmbunătăţeşte imunitatea

Antioxidanţii din miere şi saponinele din plantă întăresc sistemul imunitar, ajutând corpul să lupte mai eficient împotriva agenţilor patogeni. De asemenea, protejează împotriva bolilor, nu doar luptă cu ele corp la corp!

Citeşte mai multe pe această temă AICI