Alergi şi câştigi la crosul Click! Sănătate!

1 2 jpg jpeg

Crosul „Click! Sănătate“ se împarte în două ediţii, una în vară şi alta în toamnă. Prima sesiune de alergat se va desfăşura în prima duminică a lunii mai, pe 6, la Arcul de Triumf, iar traseul este deja cunoscut: plecarea din Piaţa Charles de Gaulle - Bulevardul Kiseleff - Piaţa Victoriei - Bulevardul Aviatorilor, iar punctul de sosire va fi în Piaţa Charles de Gaulle. Una dintre noutăţile acestui cros este că înscrierea se face începând cu ora 10.00 şi nu de la 7.30. Aşa, dăm ocazia tuturor să participe la concurs.

Fie că e vorba de copii, adulţi, bărbaţi şi femei trecuţi de primele două tinereţi. Pentru că da, îi aşteptăm la cros atât pe tinerii în putere, cât şi pe veteranii care ştiu că mişcarea face parte din stilul de viaţă sănătos.

Toţi cititorii „Click! Sănătate“ şi nu numai sunt aşteptaţi la înscriere, la Arcul de Triumf, începând cu ora 10.00 şi până spre 11.30. Startul, la ora 12.00, ca să nu-l mai rateze nimeni.

Decupează talonul de participare din revistele „Click! Sănătate“, „Click! pentru femei“ şi „Click! Poftă bună“, cât şi din ziarele „Adevărul“ şi „Click!“ din această săptămână.

Dacă nu aveţi talon şi vreţi să concuraţi, nu vă faceţi probleme! Lângă punctele de înscriere se găsesc de achiziţionat reviste „Click! Sănătate“ cu talon.

Printre premiile puse în joc se numără bicicletele de la Carrefour, voucherele de cumpărături Aoro.ro, centuri de masaj şi vouchere Decathlon. De asemenea, timp de o oră (de la 12.45), cei prezenţi vor putea lua parte la demonstraţii de kangoo jumps, ,,antrenamentul" fiind asigurat de Alexandra Crucioiu şi Ana Maria Guther, de la centrul YourTrainer din Bucureşti.

.

Alergăm, câştigăm şi dansăm, pentru că aşa ştim noi, cei de la „Click! Sănătate“ să trăim sănătos.