Alege s─ân─âtatea cu abonamentele medicale SANADOR!

1 thumbnail abonamente jpg jpeg

Un stil de via┼ú─â s─ân─âtos ┼či efectuarea cu regularitate a unor analize medicale ┼či screeninguri specifice v├órstei, sexului ┼či istoricului medical ┼či familial ajut─â la preven┼úia, depistarea incipient─â ┼či tratarea cu succes a unei game extinse de probleme de s─ân─âtate.

De aceea, abonamentele medicale SANADOR pun accent pe preven┼úie, calitate ┼či tratamentul prompt al afec┼úiunilor. Se adreseaz─â at├ót adul┼úilor, c├ót ┼či copiilor ┼či pot fi personalizate ├«n func┼úie de bugetul ┼či necesit─â┼úile fiec─ârui pacient.

Cu abonamentele medicale SANADOR ai acces la peste 1.500 de speciali┼čti ┼či la cele mai avansate tehnologii medicale!

Ai grij─â de s─ân─âtatea ta cu abonamentele medicale SANADOR, care ofer─â:

  • Asisten┼ú─â medical─â nonstop prin intermediul Compartimentului de Primiri Urgen┼úe adul┼úi ┼či copii, singurul din sistemul privat. La SANADOR pot fi tratate urgen┼úe la adul┼úi ┼či copii, av├ónd acces permanent la toate investiga┼úiile imagistice (RMN, CT, radiologie digital─â, ecografie), analize medicale, dar ┼či consulturi interdisciplinare asigurate 24h/24 de 21 linii de gard─â, disponibile nonstop. SANADOR dispune de flot─â proprie de ambulan┼úe echipate la cele mai ├«nalte standarde.
  • Servicii medicale de ├«nalt─â performan┼ú─â, ├«n toate loca┼úiile SANADOR, pentru o gam─â extins─â de specialit─â┼úi medicale, asigurate de peste 1.500 de medici de elit─â.
  • Investiga┼úii diagnostice ┼či tratamente realizate cu cele mai avansate tehnologii medicale, cu echipamente ultraperformante, de ultim─â genera┼úie.
  • Reduceri de pre┼ú pentru spitalizare ┼či interven┼úii efectuate la Spitalul Clinic SANADOR, cel mai mare spital generalist privat din Rom├ónia, ┼či la Centrul Oncologic SANADOR, cel mai complex centru integrat de servicii medicale oncologice din sistemul privat.
  • Solu┼úii personalizate ┼či suport oferite de consilierul dedicat.
  • Promptitudine: fiecare programare este facut─â pe primul loc disponibil, ├«n toate clinicile SANADOR.
  • Dispecerat de ambulan┼ú─â ┼či Call Center disponibile nonstop, la tel. 021.9699.
  • Un centru interna┼úional de vaccin─âri acreditat de Ministerul S─ân─ât─â┼úii. SANADOR este centru interna┼úional de vaccin─âri acreditat de Ministerul S─ân─ât─â┼úii. Aici po┼úi beneficia de consultan┼ú─â ┼či vaccinuri specifice pentru a beneficia de c─âl─âtorii sigure din punct de vedere medical.

Afl─â mai multe detalii despre cum po┼úi ├«ncheia un abonament medical SANADOR prin apel la 021.9699, Call Center disponibil nonstop, sau acceseaz─â pagina de aici.