Alege cele mai sănătoase produse lactate!

1 2 jpg jpeg

Produsele lactate se numără printre cele mai sănătoase alimente. Sunt bogate în proteine, vitamine, conţin minerale nutritive şi contribuie la îmbunătăţirea digestiei.

Consumul de lactate ajută la protejarea împotriva osteoporozei, insomniei şi durerilor de cap, dar şi la întărirea sistemului imunitar. Chefirul, util persoanelor cu intoleranţă la lactoză

Este considerat cel mai sănătos dintre lactate. Nu conţine lapte praf, potenţiatori de gust şi agenţi de îngroşare, cum au alte produse. Chefirul este mai acru la gust decât iaurturile, deoarece are în componenţa sa drojdii fermentate.

Chefirul e util persoanelor cu intoleranţă la lactoză. Conţine o varietate de bacterii despre care se crede că descompun lactoza din stomacul persoanelor care au o deficienţă naturală a enzimei lactice.

Este bogat în calciu care te ajută dacă ai probleme cu oasele fragile. Un alt beneficiu al chefirului este că îţi întăreşte sistemul imunitar.

Laptele bătut te scapă de kilogramele în plus

Laptele bătut este o sursă bună de calciu, necesar pentru oase şi dinţi. Conţine proteine şi vitaminele B2, A, D şi proteajează împotriva cancerului de colon.

Laptele bătut este sărac în acizi graşi, fier si în alte microelemente şi se obţine prin fermentaţie naturală. Conţine şi numeroase proteine, iar acest lucru îţi conferă senzaţia de saţietate. Este bun în curele de slăbire.

Secretul dietei cu lapte bătut constă într-un singur pahar de 250 ml consumat înainte de fiecare masă. Se asimilează mai bine în comparaţie cu alte produse.

Iaurtul stimulează digestia

Este bogat în calciu, proteine şi în vitamina B2, stimulează digestia şi întăreşte imunitatea organismului. Iaurtul este obţinut din lapte proaspăt sau smântână pasteurizată, apoi fermentată cu diferite tipuri de bacterii vii. Acesta oferă toate beneficiile pe care le aduce şi laptele, dar este mai uşor de digerat şi conţine bacterii bune pentru tractul intestinal. Unele studii au demonstrat că are capacitatea de a creşte imunitatea şi de a lupta cu tumorile canceroase.

Află AICI de ce sunt bune proteinele slabe!

Sana asigură doza optimă de energie

Sana este un produs lactat recomandat în alimentaţia zilnică. Este o sursă bună de calciu şi minerale, importante în metabolismul osos şi prevenirea tulburărilor acestuia. Asigură o doză de energie şi un aport nutritiv optim de vitamine.