Aleargă la Happy Run - cros pentru sănătatea femeii

1 2 jpg jpeg

Înscrierile la eveniment se pot face până pe 3 iunie: pe pagina online www.fundatiarenasterea.ro, dar şi în ziua cursei, în intervalul orar 8-10, în Parcul Herăstrău (intrarea Charles de Gaulle).

Alergarea va avea loc pe următorul traseu: parcul Herăstrău/Piaţa Charles de Gaulle, Bd. Mareşal Prezan, Şos. Kiseleff, Piaţa Victoriei, Bd. Aviatorilor.

Cursa este structurată pe trei categorii:

- 5 mk – competiţie alergători; - Fitness Walk 5 km – plimbare pentru persoanele de toate vârstele; - Fun Walk 1 km – plimbare.

Se vor forma echipe, vor fi competiţii între şcoli, ambasade şi companii, iar cea mai numeroasă echipă, cea mai gălăgiosă şi cea mai amuzant costumată vor fi premiate.

Evenimentul este o modalitate de conştientizare a importanţei prevenţiei cancerului şi de sărbătorire a învingătoarelor în lupta cu această boală.

Donaţia recomandată pentru înscriere este de 50 de lei pentru adulţi, 20 de lei pentru copiii între 14-18 ani, iar cei sub 14 ani pot participa gratuit.

Participanţii vor primi tricoul oficial al cursei, vor participa la încălzire în ritm de dans (înainte de start) vor primi câte o medalie imediat după trecerea liniei de sosire şi vor avea parte de surprize (tombolă cu premii) şi jocuri educative.

Fondurile strânse în cadrul evenimentului vor fi folosite pentru:

- a acoperi costul de manoperă pentru perucile din păr natural ce vor fi oferite pacientelor oncologice;

- susţinerea psihologică pentru paciente;

- campanii de informare asupra importanţei prevenţiei şi a depistării precoce a cancerului de sân;

- oferirea de investigaţii medicale gratuite.