Aleargă cu Gabi Szabo la crosul Click! Sănătate!

1 2 jpg jpeg

Startul la cros se va da la ora 10.00, iar traseul, de 3 kilometri, porneşte din piaţa Charles de Gaulle, ajunge în piaţa Arcului de Triumf şi se continuă în parcul Herăstrău.

Te aşteptăm să te înscrii începând cu ora 08.00 în piaţa Charles de Gaulle, la intrarea în parcul Herăstrău din Bucureşti.

Înscrierea se face pe baza talonului din revistele Click! Sănătate, Click! Poftă bună şi Click! pentru femei ori din ziarele Adevărul şi Click! din această săptămână.

Dacă te numeri printre cei mai rapizi la categoria ta de vârstă, poţi câştiga tablete Evolio, încălţăminte pentru alergat Walmaxx ori abonamente la Clubul Moving, din Bucureşti.

Multumim sponsorilor: HRI Vitalion, Himalaya, Alpro, Fotza Snack, Medicover, Alfers, Alka, Perspirex şi Life Care

Îţi poţi încerca norocul şi la tombola din cadrul crosului.

La tombola se vor da 17 premii: 5 aparate de fitness Slide N' Tone, 3 vouchere Club Moving, 3 premii Touch, un premiu Life Care şi 5 aparate cooler laptop.

Mai ai o şansă de câştig! Anul acesta, alergăm cu zâmbetul pe buze! Aşadar, premiem buna dispoziţie şi inventivitatea! Ai cel mai trăsnit costum?

Vii cu perechea ta şi găsiţi o metodă inedită de a vă arăta uniunea în cuplu? Eşti cel mai mic alergător? Click! Sănătate te premiază.

După cros, atmosfera va fi întreţinută de Tara.

Crosul Click! Sănătate este un eveniment organizatcu sprijinul Ministerului Tineretului şi Sportului.