Ai grupa de sânge 0? Iată de ce eşti special!

1 2 jpg jpeg

Se crede adesea că unicitatea lor provine din faptul că strămoşii noştri erau vânători care trebuiau să observe şi să evalueze cu exactitate mediul pentru a fi capabil să supravieţuiască. Persoanele cu sânge de tip 0 posedă calităţi uimitoare, cum sunt energia şi capacitatea de a rămâne concentrat, de putere, caracteristici necesare pentru conducere, productivitate şi proactivitate. Moştenirea lor genetică le oferă posibilitatea de a fi puternici, productivi, de a avea o viaţă lungă şi să fie optimişti. Specialiştii japonezii asociază această grupă de sânge cu un anumit tip de personalitate. Persoanele sunt adesea descrise ca fiind organizate, responsabile, conştiincioase şi practice. Acestea sunt considerate logice şi capabile să se orienteze mai bine.

Cu toate acestea, obiceiurile nesănătoase sau nivelul ridicat de stres, alimentaţia precară, lipsa de activitate fizică, sunt cele ce-i fac să fie sensibili la efecte adverse metabolice, inclusiv la rezistenţa la insulină, activitate redusă a glandei tiroide şi obezitate. În cazul în care sunt stresate, devin nervoase, hiperactive şi impulsive.

Persoanele cu acest tip de sânge sunt predispuse la anumite boli, cum sunt ulcerul şi disfuncţii tiroidiene. Ei au nivelul de acid gastric mai ridicat decât oamenii cu celelalte grupe de sânge, ceea ce duce la ulcere stomacale şi iritarea stomacului.

Citeşte mai multe pe această temă AICI