Agriro Fresh, 12 ani de prezenţă pe piaţa din România (P)

1 2 jpg jpeg

Intr-un cadru festiv, alături de unii dintre cei mai mari retaileri ai pieţii de profil: Metro, Selgros, Cora, parteneri de afaceri şi reprezentanţi ai companiei, în data de 23 mai, la Casa di David, Agriro Fresh a organizat un eveniment spectaculos, pentru a marca cei 12 ani de activitate susţinută.

In cadrul evenimentului, CHEF Cezar, brand ambasador Agriro Fresh, a pregătit o demonstraţie culinară cu preparate savuroase, puse în valoare de plantele aromatice Agriro Fresh. Acesta a incântat audienţa, evidenţiind calităţile plantelor aromatice proaspete, a subliniat rolul salatelor, germenilor şi al mirodeniilor pentru o alimentaţie sănătoasă şi în menţinerea unui stil de viaţă activ.

Portofoliul Agriro Fresh cuprinde 64 produse, structurate în două categorii: Master Greensub umbrela căruia regăsim o gamă variată de plante aromatice proaspete (rozmarin, mentă, busuioc, cimbru, oregano, etc.) şi Oliveris- salate “ready to eat”, mix-uri de salate gata preparate în diferite combinaţii. Un atu important al acestor produse este prospeţimea şi faptul că prin procesul de prelucrare utilizat se pastrează intacte gustul şi proprietaţile intrinseci ale plantelor.

Cu toţii ne dorim mai mult timp pentru noi inşine. Suntem pe fugă şi totusi vrem să ne hranim sănătos. Fie că suntem acasă sau în pauza de masă, salatele “ready to eat” de la Agriro Fresh sunt soluţia ideală pentru un prânz la birou sau o cină uşoară acasă. Astfel, sunt eliminate complicaţiile pragătirii unei mese sănătoase, dar în acelasi timp rapide.

“Produsele Agriro Fresh sunt mai mult decât opţiuni pentru o alimentaţie sănătoasă - sunt o soluţie pentru o viaţă activă. Proaspete, pregătite cu meticulozitate în spălare şi ambalare, grija pentru mediul inconjurător, sunt elemente definitorii, ce ne-au insoţit in permanenţă pe parcursul acestor ani”. Cosmina Mahara, General Manager Agriro Fresh.