Actorul Alec Baldwin a ├«mpu┼čcat mortal o femeie

1 alec baldwin jpg jpeg

Celebrul actor Alec Baldwin a tras cu o arm─â de recuzit─â pe un platou de filmare din New Mexico ┼či a ├«mpu┼čcat mortal o femeie, iar un b─ârbat a fost r─ânit.

Potrivit poliţiei, actorul Alec Baldwin a tras cu arma în timpul filmărilor pentru westernul Rust, a cărui aţiune se petrece în secolul al XIX-lea, informează BBC.

Poli┼úi┼čtii investigheaz─â incidentul care a avut loc la Bonanza Creek Ranch, un loc popular de filmare.

Victima, Halyna Hutchins, ├«n v├órst─â de 42 de ani, era director de imagine. Ea a fost dus─â la spital, ├«ns─â a murit din cauza r─ânilor, informeaz─â adevarul.ro. Cealalt─â victim─â, Joel Souza, 48 de ani, este regizorul filmului ┼či este ├«n spital, av├ónd parte de ├«ngrijirile medicilor. Poli┼úia a declarat c─â ancheta este ├«n desf─â┼čurare ┼či c─â ├«nc─â nu au fost depuse acuza┼úii ├«n leg─âtur─â cu incidentul.

Un purt─âtor de cuv├ónt al lui Baldwin a spus c─â a avut loc un accident pe platourile de filmare din cauza unei arme de recuzit─â cu gloan┼úe oarbe care s-a declan┼čat din gre┼čeal─â. Santa Fe New Mexican a scris c─â actorul ├«n v├órst─â de 68 de ani a fost v─âzut joi pl├óng├ónd ├«n fa┼úa biroului ┼čerifului, ├«ns─â ├«ncerc─ârile de a-i lua declara┼úii nu au avut succes.

Sindicatul directorilor de imagine (International Cinematographers Guild) a confirmat c─â femeia ucis─â pe platourile de filmare este Hutchins. ÔÇ×Detaliile sunt neclare acum, dar ├«ncerc─âm s─â afl─âm mai multe ┼či sus┼úinem o anchet─â complet─â ├«n cazul acestui tragic evenimentÔÇŁ, au spus ├«ntr-un comunicat pre┼čedintele sindicatului, John Lindley, ┼či Rebecca Rhine, director executiv.