A apărut suplimentul Click! Sănătate – Cum reduci colesterolul cu remedii naturale

2 promo colesterol ok jpg jpeg

Nivelul mărit al lipidelor în sânge poate avea anumite urmări neplăcute pentru sănătate. Din fericire, alimentaţia sănătoasă, anumite suplimente nutritive şi plantele care pot "curăţa" arterele sau au efecte vasodilatatoare coronariene îţi pot veni într-ajutor.

Despre toate găseşti informaţii în noul supliment publicat de revista Click! Sănătate. "Cum reduci colesterolul cu remedii naturale" a fost gândit să ofere cititorilor tot ce este necesar pentru a echilibra nivelul de colesterol în organism şi de a preveni complicaţiile care pot apărea în urma dislipidemiei. 

Poţi afla din paginile revistei răspunsuri la cele mai frecvente întrebări despre colesterol, ce sunt trigliceridele, ce urmări poate avea dislipidemia. De asemenea, descoperi cum poţi scăpa de grăsimile sangvine prin alimentaţie, câteva idei de meniuri care scad colesterolul rău, dar şi ce schimbări e bine să faci în dietă.

Mai poţi citi în suplimentul "Cum reduci colesterolul cu remedii naturale" despre sucurile care combat dislipidemia, care sunt cele mai bune surse de acizi graşi Omega-3, ce medicamente naturale cu efect anticolesterol avem la dispoziţie, dar şi care sunt beneficiile păducelului, ventrilicăi, usturoiului, ceaiului verde şi inului în lupta cu excesul de grăsimi din sânge.