A apărut robotul virtual care are soluţii pentru problemele apărute în pandemie

1 tgr the thrive assistant key visual landscape jpg jpeg

Vrei să ştii cum să munceşti eficient de la distanţă, cum să te odihneşti, cum să fii mai energic şi plin de viaţă, ce să mănânci sau cum să gestionezi relaţiile cu partenerul de viaţă, cu copiii şi părinţii? Vrei să ştii, de fapt, cum gestionezi emoţiile, stresul şi cum te adaptezi la noua normalitate? Lasă-l pe asistentul Thrive să te ajute.

Cei mai mulţi dintre noi simţim pe propria piele că felul în care trăim şi muncim s-a schimbat radical în ultimele câteva săptămâni, de când întreaga omenire se confruntă cu criza provocată de noul coronavirus. Din păcate, efectele acestor schimbări le vom vedea şi le vom simţi mult timp de acum încolo. Vestea bună este că putem traversa această perioadă complicată, în care suntem asaltaţi din toate direcţiile de informaţii contradictorii şi alarmiste.

Thrive Global România vine în întâmpinarea nevoii resimţite la nivelul întregii societăţi de a afla informaţii corecte, echilibrate, din surse verificate, şi lansează asistentul Thrive, noul serviciu de mesagerie Facebook, menit să ne susţină, pas cu pas, în demersul nostru de a ne asigura bunăstarea mentală şi fizică.

Dă-i o şansă asistentului Thrive când ai nevoie să ştii care este adevărul despre situaţia evoluţiei noului coronavirus. Dă-i o şansă când simţi că stresul este mai puternic decât optimismul.

Cum funcţionează “robotul”

Conceput ca o fereastră de dialog pe Facebook Messenger, o platformă la care milioane de oameni au acces, asistentul Thrive funcţionează ca o interacţiune conversaţională, pe care utilizatorii o percep ca pe o discuţie cu o persoană reală sau chiar cu un prieten.

Îţi dă sfaturi inteligente şi informaţii corecte

Prin intermediul acestui canal de comunicare, utilizatorii găsesc informaţie bine structurată, corectă, echilibrată şi verificată, care răspunde principalelor lor preocupări din această perioadă, de la sănătate la stil de viaţă. Şi ne referim aici la: wellbeing (ca să rămâi sănătos şi puternic în timpul crizei), lucratul de acasă (menţinerea concentrării şi productivităţii când lucrezi de la distanţă), relaţii şi familie (armonie cu partenerul, cu părinţii şi cu copiii tăi în noua situaţie). În plus, noul serviciu oferă comunităţii noastre posibilitatea de a descoperi articolele relevante de pe site-ul thriveglobal.ro, selectate de editorii noştri în acord cu zonele de interes ale utilizatorilor şi sugerate în timpul interacţiunii de pe Facebook Messenger.

De unde ştie să răspundă la toate întrebările

        View this post on Instagram                   Ai nevoie de sprijin in aceasta perioadă? Cunoaşte-l pe asistentulThrive, care îţi va oferi sfaturi practice în timp real. Link in BIO A post shared by Thrive Global România (@thriveglobal_ro) on Apr 27, 2020 at 9:38am PDT

Ai nevoie de sprijin in aceasta perioadă? Cunoaşte-l pe asistentulThrive, care îţi va oferi sfaturi practice în timp real. Link in BIO

A post shared by Thrive Global România (@thriveglobal_ro) on

Asistentul Thrive răspunde instantaneu la întrebări şi mesaje, cu ajutorul specialiştilor şi experţilor Thrive, totul într-un mod foarte prietenos, facil, intuitiv şi interactiv. Utilizatorii pot opta să primească zilnic un set de sfaturi, structurate, de fapt, ca nişte micropaşi, adică tips-uri livrate în fiecare zi, uşor de implementat, cu un mecanism uşor de adaptat nevoilor fiecăruia dintre noi, concepute cu ajutorul experţilor Thrive Global (psihologi, psihoterapeuţi, experţi nutriţionişti, traineri şi coach-i).