8 măşti antiîmbătrânire de vară

1 2 jpg jpeg

Avocado

Acest fruct este ideal pentru îmbunătăţirea elasticităţii pielii uscate, dă strălucire şi va hidrata faţa. Aveţi nevoie doar pentru a amesteca o jumătate de avocado zdrobit, o lingură de suc de lămâie, o lingură de smântână şi două linguri de suc de morcov. Se aplică pe faţă şi se lasă să acţioneze timp de 20 minute şi apoi se îndepărtează cu apă rece. Măr verde

Această mască este ideală pentru a combate ridurile. Aveţi nevoie de un măr verde spălat în prealabil de mărime medie, cu seminţele îndepărtate şi tăiat în bucăţi. Puneţi-l într-un blender pentru a obţine o pastă şi apoi se amestecă cu o lingură de lapte.

Aplicaţi pe faţă şi gât, se lasă timp de 15 minute să acţioneze şi se îndepărtează cu apă rece. Această mască este recomandată de trei ori pe săptămână, timp de 15 zile şi apoi trebuie să vă opriţi.

Cartofii pot ajuta la întinerirea pielii şi elimină ridurile. Faceţi o pastă dintr-un cartof de mărime medie şi se pisează bine, apoi se aplică pe faţă, gât şi decolteu. Lasă să acţioneze timp de 20 de minute, apoi se îndepărtează amestecul cu apă caldă.

Află mai multe reţete de măşti pe bewoman.ro