7 semne c─â ai probleme cu rinichii

1 2 jpg jpeg

Te confrunţi cu mâncărimi ale pielii

Rinichii elimin─â de┼čeurile din fluxul sangvin. C├ónd ei nu mai func┼úioneaz─â corespunz─âtor, ┼úi se modific─â aspectul pielii. M├ónc─ârimile cauzate de func┼úionarea defectuoas─â a rinichilor sunt frecvente. ├Än acest caz, tratamentele topice ar putea rezolva par┼úial problema.

Simţi gust metalic

O acumulare de toxine în sânge, ca urmare a nefuncţionării rinichilor te poate faci să simţi un gust metalic în gură sau să te confrunţi cu respiraţie urât mirositoare. Unii suferinzi spun că senzaţia se aseamănă celei pe care o produce metalul atins cu limba.

Ţi-e greaţă sau vomiţi

C├ónd se acumuleaz─â suficiente de┼čeuri ├«n organism, este posibil s─â te confrun┼úi cu grea┼ú─â sau v─ârs─âturi. Grea┼úa ar putea duce la lipsa poftei de m├óncare. Dac─â aceasta persist─â mult─â vreme, ar putea duce la pierderea ├«n greutate.

Cite┼čte ┼či: Uleiul esen┼úial de cui┼čoare combate grea┼úa

Simţi nevoia să urinezi des

Deoarece rinichii produc urin─â, frecvent─â sau rar─â, ar trebui s─â monitorizezi drumurile la baie. Pentru unii oameni, problemele cu rinichii ├«i ├«ndeamn─â fals s─â urineze, ├«n timp ce al┼úii elimin─â o cantitate mai mare de urin─â dec├ót de obicei. Mul┼úi spun c─â acest program anormal ├«i treze┼čte frecvent noaptea.

Observi modificări în urină

În plus, cei care simt nevoia să urineze foarte des se mai confruntă cu ceva: o schimbare în culoarea urinei. Anomaliile comune includ: sânge în urină, urină mai închisă sau mai deschisă la culoare decât de obicei.

Cite┼čte mai multe pe aceast─â tem─â AICI