7 remedii naturale contra durerilor premenstruale

1 2 jpg jpeg

Pentru a vă ajuta să treceţi mai uşor peste această perioadă, noi am listat mai jos alimentele care vă vor veni în ajutor.

1.Remedii naturale contra durerilor premenstruale - Iaurtul natural (neîndulcit)

Acesta este cea mai la îndemână soluţie pentru balonare şi indigestie. Probioticele din compoziţie vor uşura crampele stomacale şi vor favoriza digestia. Încearcă să adaugi în iaurt o lingură de cereale integrale şi câteva afine sau mure şi vei avea parte de un mic dejun sau de o gustare echilibrată.

2. Remedii naturale contra durerilor premenstruale - Somonul ori tonul

Conform studiilor recente, femeile au nevoie de mai multă vitamina D decât bărbaţii, aşa că optează, la cină, pentru un file de somon la grătar şi îţi vei face plinul! Nu uita, vitamina D trebuie activată de soare, aşa că o plimbare de doar 15 - 20 minute va fi utilă şi relaxantă!

3. Remedii naturale contra durerilor premenstruale - Magneziu

Pentru a combate crampele şi disconfortul vei avea nevoie de o doză suplimentară de magneziu, aşa că încearcă să încorporezi în hrana zilnică cât mai multe seminţe de dovleac sau banane. Magneziul ajută la reglarea digestiei, joacă un rol important în menţinerea unui sistem nervos central echilibrat şi în lupta împotriva anxietăţii...

Citeşte mai departe AICI