5 cadouri inspirate de Crăciun pentru doctori şi asistente

1 cadou de craciun pentru doctori jpg jpeg

Atunci când vine vorba despre alegerea unui cadou pentru un medicul sau o asistentă, indiferent dacă eşti pacient, cel mai bun prieten sau rudă, vrei să te asiguri că vor primi un lucru pe care îl vor folosi şi îl vor iubi cu adevărat. Şi, pentru că sărbătorile de iarnă sunt un prilej bun să le arăţi cât de importanţi sunt pentru tine, am pregătit câteva idei de cadouri inspirate de Crăciun, pe care le poţi oferi cu drag, în semn de mulţumire pentru tot ceea ce fac.

Costum medical

Costumul medical este unul dintre cadourile de Crăciun cu care nu vei da greş. Acestea este util în practica din spital, clinică sau cabinet medical şi, ori de câte ori va fi purtat, persoana care l-a primit se va gândi la tine. Poţi alege un costum drăguţ, cu imprimeuri, care să scoată în evidenţă specializarea, sau unul simplu. Există o mulţime de modele, în diferite culori, imprimeuri, mărimi şi materiale, astfel încât poţi găsi costumul care să devină cadoul perfect de Crăciun pentru un doctor sau asistentă medicală.

Brăţară fitness

Pentru o persoană aflată mereu în mişcare, o brăţară fitness este un cadou reuşit. În funcţie de model, aceasta poate monitoriza o mulţime de activităţi zilnice, printre care numărul de paşi, pulsul, calitatea somnului, caloriile consumate şi temperatura. În plus, brăţara poate fi conectată la o aplicaţie pentru smartphone, unde posesorul poate accesa toate datele stocate. Brăţara fitness este un cadou care îmbunătăţeşte starea de spirit a persoanei care o poartă şi o va motiva să fie mereu în mişcare.

Difuzor de aromaterapie

Difuzorul de aromaterapie este un accesoriu ce-şi poate găsi locul în cabinetul medical sau acasă, eliberând în jur arome plăcute ce oferă o mulţime de beneficii. Dintre acestea amintim: eliberarea de stres, creşterea capacităţii de memorare, susţinerea sistemului imunitar şi creşterea nivelului de energie. În plus, aromaterapia are un efect relaxant şi este un partener de nădejde pentru obţinerea unui somn profund. Toate acestea vin însoţite de un miros plăcut de flori, eliberat în cameră.

Abonament la şedinţe de masaj

După un an în slujba sănătăţii oamenilor, angajaţii din sistemul medical merită câteva momente de relaxare, iar un abonament cu şedinţe la masaj poate fi un cadou inspirat de Crăciun. Despre beneficiile masajului putem spune multe, dar ne vom rezuma la câteva: eliberarea tensiunii din corp, eliminarea durerii, creşterea imunităţii, îmbunătăţirea calităţii somnului şi reducerea nivelului de stres. Toate acestea conduc la o stare de spirit mai bună, beneficiul suprem al masajului.

Cartea preferată

Tuturor ne place să citim, fie că vorbim de poezie, romane, bancuri sau cărţi de specialitate. Află ce îi place să citească şi fă-i cadou o carte (sau mai multe). Aceasta nu costă o avere, dar „oferă avere”. Cititul îmbunătăţeşte memoria, are un efect calmant şi este o activitate extrem de plăcută în drumul spre şi dinspre job sau înainte de culcare. În plus, o carte îşi va găsi loc în orice bibliotecă, aşteptând cuminte să fie recitită.

Alături de cadourile prezentate în articol poţi să adaugi şi o sticlă din vinul preferat sau o cutie cu bomboane belgiene, alături de o felicitare cu un mesaj personalizat. Cu siguranţă va fi un cadou de Crăciun perfect.

Sursa foto: Pixabay