5 alimente care ,,ard" grăsimea şi pot aroma apa

1 2 jpg jpeg

Odată cu creşterea temperaturii, cantitatea de apă necesară organismului creşte. Conform nutriţionistului Dr. Schilb Agaruol, cu unele adăugări de produse în apă poate creşte considerabil metabolismul. Iată cum puteţi aroma apa şi totodată să distrugeţi grăsimea. 1. Citrice Medicul Agaruol recomandă lămâile sau portocalele deoarece acestea sunt o mare sursă de vitamina C. La nivel celular, pentru a permite organismului să transforme grăsimea în energie, este nevoie de o mulţime de vitamina C ca un cofactor.

Adaosul de vitamina C în dietă este un mod perfect de a obţine mai multă energie şi de a arde caloriile mai intens. Cel mai bun mod este de a tăia în bucăţi citricele şi să le puneţi în apă. Astfel, fructele nu doar că vor aroma apa, ci vor aduce şi o cantitatea de fibre necesară organismului.

Există un motiv pentru care în saloanele spa rafinate se adaugă felii de castravete în apă. Datorită proprietăţilor sale diuretice, această legumă este un mare ajutor în arderea de grăsime, dar favorizează şi procedul de detoxifiere.

Acesta conţine vitaminele A şi E si ajută la reducerea senzaţiei de balonare, dar şi a retenţiei de apă. Consumaţi apa în care ai pus felii de castravete, după care poţi consuma şi leguma pentru efectul ei răcoritor.

Zmeura conţine cantităţi mari de antioxidanţi, elemenete care oferă energie şi ajută la stimularea metabolismului.

Află mai multe pe bewoman.ro