3 fructe sănătoase şi gustoase care te ajută să slăbeşti

1 2 jpg jpeg

Tocmai de aceea, citeşte mai jos o scurtă, dar utilă listă a celor 3 fructe super sănătoase şi gustoase care te ajută şi să slăbeşti.

2 jpg jpeg

Merele

Merele sunt gustarea perfectă. Bogate în fibre, asigură senzaţia de saţietate pentru mai mult timp, le poţi lua cu tine oriunde şi oricând, sunt versatile într-ale combinaţiilor culinare, astfel că le poţi savura ca atare, în smoothie-uri şi sucuri naturale sau alături de fulgi de ovăz, salate sau chiar preparate ceva mai consistente.

Atâta timp cât nu exagerezi, merele sunt fructul perfect pentru a slăbi, iar asta o spun şi cercetătorii care au descoperit că 3 mere pe zi ajută la scăderea în greutate.

2 jpg jpeg

Cătina

Ştiai că printre puţinele surse naturale de acizi graşi Omega 7 se află şi cătina? Ei bine, chiar Dr. Oz preciza în cadrul showului său că acest tip de acizi graşi ne ajută să ne menţinem greutatea ideală, aşadar, cătina este un fruct excelent atunci când începi o cură de slăbire. Mecanismul este simplu: acidul palmitoleic, un acid gras rar Omega 7, prezent în cătina transmite semnale corpului pentru a reduce senzaţia de foame, oprind totodată depozitarea grăsimii.

Motive suficiente pentru a începe să consumi cătină şi suc de cătină Hipy. Presat la rece, acest tip de suc de cătină îşi păstrează toate proprietăţile benefice, fiind bogat în minerale, vitamine şi antioxidanţi importanţi în procesul de slăbire, dar şi pentru sănătatea întregului organism. De asemenea, este şi uşor de folosit. Ca atare, în limonadă cu lămâie sau cu tot felul de fructe, va fi acel super ingredient nelipsit din nicio gustare sau băutură răcoritoare.

1 2 jpg jpeg

Avocado

Fructul de avocado este bogat în acizi graşi Omega 9, accelerează metabolismul, arde depozitele de grăsime şi ne creşte energia. Destule motive pentru a-l include în dieta de slăbit, nu-i aşa? Astfel, nu doar că vei da jos câteva kilograme în plus, dar te vei simţi şi energic în timpul acestei alimentaţii pe care, la început, o poţi simţi ca prea restrictivă. În plus, să nu uităm că avocado este şi el foarte versatil, aşa că îl poţi consuma într-o mulţime de moduri. Ca gustare, în sosuri, smoothie-uri sau chiar integrat în preparate principale, avocado este cea mai bună opţiune!

Acum, că ai aflat care sunt top 3 fructe excelente şi în curele de slăbit, trebuie să ţii cont şi de câteva sfaturi de bun simţ. Aşadar, ţine minte ca fructele sunt sănătoase, gustoase şi pline de minerale, vitamine şi antioxidanţi, însă cât şi când le mănânci contează!

Cel mai bine ar fi să te rezumi la 2-3 porţii de fructe pe zi (depinde de înălţimea, greutatea şi nivelul tău de activitate) şi să consumi fructe în principal înainte de a avea o activitate solicitantă (înainte de serviciu, antrenament, plimbare etc.).

Tu cărui fruct îi dai o şansă vara asta?

Acest articol este susţinut de Hipy – sucul ecologic din cătină 100%, FĂRĂ adaos de apă, zahăr sau conservanţi, exact ca acela făcut acasă.