10 cele mai bune diuretice naturale

1 2 jpg jpeg

Băuturile alcoolice au un efect diuretic puternic, care vă poate lăsa deshidrataţi, deci nu este o idee bună să faceţi abuz de ele.În schimb, încercaţi unele dintre cele mai bune diuretice naturale, care vă vor ajuta să luptaţi împotriva retenţiei de lichide în timp ce sunteţi hidrataţi. 1. Băuturi cofeinizate

Este mai bine s─â nu folosi┼úi sucuri pentru a reduce reten┼úia de lichide, dar ceaiul ┼či cafeaua sunt printre cele mai bune diuretice naturale. Asta nu ├«nseamn─â c─â ar trebui s─â face┼úi abuz de ele, deoarece prea mult─â cofein─â poate fi d─âun─âtoare. ├Äncerca┼úi s─â consuma┼úi cel mult 3 ce┼čti de cafea pe zi sau 5 ce┼čti de ceai. Peste 300 de miligrame de cofein─â pe zi poate influen┼úa negativ somnul ┼či s─ân─âtatea cardiovascular─â.

Cu un efect diuretic natural, l─âm├óile ┼či sucul lor ar trebui s─â fie parte din diet─â, mai ales atunci c├ónd sunte┼úi gata pentru a lupta cu reten┼úia de ap─â. Pute┼úi ad─âuga coaja de l─âm├óie la multe feluri de m├óncare, de la salate la preparate la cuptor. Nu uita c─â ┼či apa ├«n care adaugi felii de l─âm├óie aduce beneficii s─ân─ât─â┼úii. Aceasta este, de asemenea, de mare ajutor pentru dvs, pentru c─â ajut─â corpul s─â echilibrze pH-ul natural.

Folosit în medicina tradiţională ca un remediu pentru infecţii ale tractului urinar, sucul de afine este unul dintre cele mai bune diuretice naturale. Puteţi face propriul dvs. suc de afine, astfel încât să beneficiaţi de prorpietăţile sale.

Afl─â ┼či alte diuretice naturale pe bewoman.ro