10 afecţiuni de care te vindeci dacă faci sex zilnic

1 2 jpg jpeg

Studiile de cercetare recente au arătat că contactul sexual satisface şi sănătatea fizică. Există mai multe beneficii asupra sănătăţii atunci când faci dragoste şi pe care trebuie să le cunoşti. În plus, s-a dovedit că persoanele care fac dragoste în mod regulat, riscul de a dezvolta boli cardiovasculare şi cancer este mult mai mic decât la bărbaţi.

În plus, mai trebuie să ştii că oamenii cu vârsta cuprinsă între 40-50 de ani au o viaţă sexuală mult mai activă, în timp ce la cei din grupa de vârstă 20-30 lipseşte. Acest lucru se datorează faptului că în acest secol prea multe activităţi sexuale cresc riscul de a dezvolta boli pentru grupa de vârstă mai tânără.

Bolile cardiovasculare

Ajuţi la îmbunătăţirea funcţiei cardiovasculare atunci când faci dragoste, pentru că este scăzut riscul de a suferi atac de cord sau orice altă afecţiune cardiovasculară. Aceasta este principala condiţie care poate fi tratată atunci când ai o viaţă sexuală activă.

Durerea de cap

În timpul actului sexual, un hormon numit oxitocina este eliberat şi acesta eliberează la rândul său endorfine. În plus, aceşti hormoni ajută la relaxarea corpului şi creierului şi, de asemenea, ajută la combaterea durerilor de cap.

Are efect antidepresiv

Contactul sexual este considerat unul dintre cele mai bune antidepresive şi ajută la îmbunătăţirea stimei de sine.

Află de care alte boli te poţi vindeca atunci când faci sex AICI