Invitată în podcastul Antoniei şi al lui Alex Velea, Teo Trandafir a făcut dezvăluiri despre manifestările atacurilor de panică pe care le-a avut de înfruntat. „Simţi că mori în momentul ăla”, a mărturisit Teo.

Prezentatoarea de la Kanal D a avut în trecut diverse probleme de sănătate. În 2011 a fost diagnosticată cu o pancreatită severă necrozantă, boală cu evoluţie imprevizibilă, care poate duce inclusiv la deces. De asemenea, îndrăgita vedetă a trecut prin episoade de atacuri panică, momente în care a crezut că i-a venit sfârşitul.

În podcastul găzduit de Antonia şi Alex Velea, Teo a explicat prin ce stări a trecut:

„Depresie cred că-i mult, că am înţeles că depresia se manifestă, citez: <stare de tristeţe marcantă, care durează mai mult de trei săptămâni>. Am atacuri de panică, adică mi se întâmplă răruţ, dar frumos. Dacă-s mici, stau pe loc…îţi bate inima, totul se învârte. Îţi bate inima, simţi că mori în momentul ăla. Cel mai rău am păţit-o când am mâncat nişte mere cu morcovi şi am ajuns la spital. Problema era că se făcuse ora 15.30 şi eu nu eram în televiziune. Eram terminată de frică, îmi făcuseră perfuzii. Urc în lift, eu nu am claustrofobie şi, dintr-o dată, zic: <eu o să mor acum! Mi se întâmplă acum>. M-am apucat cu mâinile de lift. Şi atunci doctora care era cu mine în lift mi-a zis: <sunteţi bine, însă aveţi un atac de panică>. De atunci am mai făcut atacuri de panică, dar mai mici”.