Vlăduţa Lupău, transformare spectaculoasă

1 vladuta lupau diamond girl 1 jpg jpeg

Vlăduţa Lupău a devenit Diamond Girl în cadrul proiectului „Transfomări radicale”, coordonat de Adrian Perjovschi, hair-stylist de top şi reper în industria frumuseţii din România.

Venită special din Cluj în Bucureşti pentru a experimenta prima sa transformare spectaculoasă de look, artista Vlăduţa Lupău s-a simţit răsfăţată şi strălucitoare sub mâinile şi creativitatea întregii echipe a proiectului care a lucrat timp de 5 ore pentru a o transforma într-un adevărat diamant:

4 vladuta lupau diamond girl 4 jpg jpeg

„A fost prima mea transformare de look alături de echipa adunată aici de

 şi sper să nu fie ultima, pentru că m-am simţit preţioasă şi frumoasă. Eu sunt mai sport în viaţa de zi cu zi, iar la concerte şi evenimente, am altfel de ţinute, cu fuste scurte, ca să mă pot mişca mai mult şi niciodată nu am atâta grijă la detalii, la make-up, la ţinută, cum am avut parte astăzi. Mi-a plăcut foarte mult, am fost răsfăţată şi preţuită de toată lumea şi de fiecare în parte, asemeni unui diamant.”, a declarat plină de entuziasm

 care a purtat în cadrul shooting-ului doar accesorii şi bijuterii cu diamante naturale.    

„Orice femeie intră într-un univers plin de strălucire şi magie atunci când poartă diamante. Se vede în ochi, în zâmbet, în felul în care se priveşte în oglindă şi în care pozează, că se simte frumoasă, preţioasă, o adevărată DIVĂ. Am ales ca Vladuţa să fie “diamond girl”, pentru că este frumoasă, proaspătă şi reuşeşte cumva să strălucească precum un diamant în orice proiect e implicată. Aşa cum se spune că “diamonds are forever”, aşa şi frumuseţea unei femei care poartă diamante este pentru totdeauna. Ca să completăm acest tablou al perfecţiunii strălucitoare am ales să facem o coafura timeless, cu waves-uri retro, pe un păr sănătos şi strălucitor”, a completat Adrian Perjovschi, cel care semnează direcţia de coafură şi styling a tuturor personajelor celebre din proiectul „Transformări radicale de look by Jovsky Studio”.    

2 vladuta lupau diamond girl 2 jpg jpeg

Dacă make-up-ul gândit şi creat de Dana Petrina a fost unul structurat cu ochi alungiţi şi ruj roşu pentru efect de putere şi senzualitate, stilistul Lucy Faur a gândit întreaga ţinută în jurul diamantelor naturale: „Intrucât am ales conceptul de “Diamond Girl”, ţinuta a fost construită pornind de la bijuterii cu diamante suprapuse în mod opulent. Ca outfit propriu-zis, am ales o rochie transparentă, accesorizată cu detalii preţioase cu ajutorul căreia am creat iluzia de diamante aplicate direct pe piele şi astfel am întregit conceptul. „The final touch” a fost o pereche de sandale într-o textura metalică.”,  a explicat Lucy Faur.

Look-ul Diamond Girl al Vlăduţei Lupău a fost surprins desăvârşit în fotografii de către The Storyalist.

3 vladuta lupau diamond girl 3 jpg jpeg