VIDEO: Teo Trandafir a dezv─âluit cum s-a luptat cu atacurile de panic─â

1 1 teo jpg jpeg

Invitat─â ├«n podcastul Antoniei ┼či al lui Alex Velea, Teo Trandafir a f─âcut dezv─âluiri despre manifest─ârile atacurilor de panic─â pe care le-a avut de ├«nfruntat. ÔÇ×Sim┼úi c─â mori ├«n momentul ─âlaÔÇŁ, a m─ârturisit Teo.

Prezentatoarea de la Kanal D a avut ├«n trecut diverse probleme de s─ân─âtate. ├Än 2011 a fost diagnosticat─â cu o pancreatit─â sever─â necrozant─â, boal─â cu evolu┼úie imprevizibil─â, care poate duce inclusiv la deces. De asemenea, ├«ndr─âgita vedet─â a trecut prin episoade de atacuri panic─â, momente ├«n care a crezut c─â i-a venit sf├ór┼čitul.

├Än podcastul g─âzduit de Antonia ┼či Alex Velea, Teo a explicat prin ce st─âri a trecut:

ÔÇ×Depresie cred c─â-i mult, c─â am ├«n┼úeles c─â depresia se manifest─â, citez: <stare de triste┼úe marcant─â, care dureaz─â mai mult de trei s─âpt─âm├óni>. Am atacuri de panic─â, adic─â mi se ├«nt├ómpl─â r─âru┼ú, dar frumos. Dac─â-s mici, stau pe locÔÇŽ├«┼úi bate inima, totul se ├«nv├órte. ├Ä┼úi bate inima, sim┼úi c─â mori ├«n momentul ─âla. Cel mai r─âu am p─â┼úit-o c├ónd am m├óncat ni┼čte mere cu morcovi ┼či am ajuns la spital. Problema era c─â se f─âcuse ora 15.30 ┼či eu nu eram ├«n televiziune. Eram terminat─â de fric─â, ├«mi f─âcuser─â perfuzii. Urc ├«n lift, eu nu am claustrofobie ┼či, dintr-o dat─â, zic: <eu o s─â mor acum! Mi se ├«nt├ómpl─â acum>. M-am apucat cu m├óinile de lift. ┼×i atunci doctora care era cu mine ├«n lift mi-a zis: <sunte┼úi bine, ├«ns─â ave┼úi un atac de panic─â>. De atunci am mai f─âcut atacuri de panic─â, dar mai miciÔÇŁ.