VIDEO: Feli lansează Adu-ţi aminte, o piesă solară despre bucuria lucrurilor simple

1 thumbnail feli adu ti aminte artwork jpg jpeg

Feli lansează ”Adu-ţi aminte”, un cântec direct din inima artistei cu mesaj pentru fiecare dintre cei care uită în goana zilnică să se bucure de lucrurile simple. ”Alergătorule prin viaţă, tot ce te rog este să asculţi piesa aceasta şi să-i trăieşti versurile. Simplu şi atât de frumos!”, îndeamnă Feli cu zâmbet larg şi joacă în suflet iubitorii de muzică şi de viaţă.

”Adu-ţi aminte” aduce şi o premieră de suflet pentru Feli, pentru că este primul videoclip în care apare ca actor, jucător şi ”motor” de veselie fetiţa ei, Nora Luna. ”Nu era în plan să apară Nora Luna în clip. În mintea mea ea încă e micuţă- micuţă, dar când am primit propunerea de la scenarista Raluca Netca, am acceptat instant, pentru că mi s-a părut firesc şi frumos. Şi aşa am avut parte de filmări ca în familie, mai ales că a participat şi Ellie, fetiţa chitaristului meu, iar Nora Luna a fost într-o continuă veselie. Am fost partenere de joacă pe platoul de filmare şi a fost atât de frumos! Şi azi când se joacă acasa cu păpuşile, le tot spune că merge la studio că are de făcut videoclip!”, povesteşte Feli.

Co-producţie HaHaHa Production şi Cat Music, ”Adu-ţi aminte” este pornit dintr-un un trio de compoziţie între Feli şi doi dintre compozitorii şi producătorii de la HaHaHa Production de care o leagă o istorie plină de apreciere, inspiraţie şi hituri, Dorian Micu şi Şerban Cazan. ”Şerban Cazan face parte din viaţa mea de la începuturile în HaHaHa Production. Cu el am scris ”Cine te crezi”, primul meu single, ”Creioane colorate”, ”Doua inimi” şi multe alte piese, iar Dorian Micu este un artist pe care îl preţuiesc mult şi un songwriter de excepţie care a co-scris multe piese-hit ale lui Smiley. Mă bucur mult de acest trio muzical pe Adu-ţi aminte.”, povesteşte cu mândrie Feli despre echipa ei.