Trendurile de Halloween în materie de dovleci “înfloriţi”

1 thumbnail 8 jpg jpeg

Nicu Bocancea, master florist internaţional, desemnează dovlecii încărcaţi şi înfrumuseţaţi de flori multicolore ca fiind HIT-ul toamnei în materie de aranjamente florale cu magnet la public, mai ales în perioada de Halloween.

Mici sau mari, cu ”pălărie” sau fără, îmbrăcaţi în ceară, în vopsea aurie, argintie sau coloraţi în fel şi chip, dovlecii de toamnă pot fi suportul natural ideal care să găzduiască o varietate de flori, fie colorate, fie simple şi elegante, într-o singură nuanţă.

2 thumbnail 1 jpg jpeg

”Ne place să ne jucăm cu natura şi cu frumuseţile ei, iar toamna este parcă cel mai jucăuş anotimp dintre toate datorită belşugului de flori, crengi şi frunze multicolore, plante, ghinde, culori, accesorii naturale pe care le putem mixa într-o infinitate de moduri. Dovlecii coloraţi şi vii sunt o bucurie pentru oricine şi au calitatea de a putea fi versatili, după dorinţă, atât eleganţi, cu tuşe metalice, încărcaţi de flori albe simple, dar şi veseli şi zâmbitori.”, declară Nicu Bocancea.

12 9 jpg jpeg

Pe lângă dovlecii îmbrăcaţi în albastru, galben, verde sau argintiu, accesorizaţi în cele mai mai colorate note ale imaginaţiei şi ale naturii, toamna îl provoacă pe Nicu Bocancea, cel mai premiat master florist român pe plan internaţional, la experimente florale: ”Coroniţe din frunze, cu accesorii din ghinde, nuci sau alune, aranjamente în coşuri de rachită sau în vase din ceramică arsă, cutii în diverse forme, încărcate de felurite flori şi plante, buchete de dimensiuni diferite, toate în culori ruginii de toamnă, cu tente glam sau rustice. Ele sunt doar parte din ”comorile” noii noastre colecţii de toamnă ce se adresează oamenilor din întreaga ţară, dar şi de peste hotare, cărora le este dor de România şi de culorile ei.”

10 3 jpg jpeg