Simona Pătruleasa – trucuri simple prin care îşi menţine frumuseţea şi sănătatea

1 simona patruleasa stirile kanal d jpg jpeg

Frumoasa vedetă a ştirilor Kanal D, Simona Pătruleasa, a împărtaşit cu noi câteva dintre trucurile pe care le foloseşte pentru a-şi menţine frumuseţea. Ea recunoaşte că, deşi este important aspectul în meseria ei, din punctul de vedere al îngrijirii, face lucruri la îndemână pentru toată lumea.

„Mă demachiez de fiecare dată seara. Niciodată nu mă culc machiată, îmi curăţ foarte bine tenul, lucru pe care îl consider de bun-simţ. De exemplu, pentru faţă îmi fac gomge o dată la două săptămâni cu zaţul de la cafea, pur şi simplu. În acest mod se curăţă foarte bine faţa”, spune Simona Pătruleasa.

De asemenea, vedeta spune că este atentă la hidratare. „Ţin foarte mult la hidratare, o cream potrivită este importantă, însă nu-mi place să pierd vremea pe la saloane, nu am răbdare şi nici timp, prefer oricând să stau cu Ingrid, decât prin saloane”, a adugat vedeta pe care am surprins-o la deschiderea unui nou magazin din Băneasa, la cumpărături pentru familia ei.

Cel mai mult apreciază timpul cu familia

Lipsa de timp şi nevoia de a fi mai mult alături de familie o fac pe Simona să găsească nişte soluţii practice, precum masajul acasă, pentru relaxare şi reechilibrarea organismului. Pentru a-şi susţine corpul, Simona Pătruleasa recunoaşte că nu stă pe gânduri şi ia medicamente dacă este nevoie „Iau medicamente, nu stau cu durerea fără să fac nimic”. De asemenea, apelează la suplimentele care ajut corpul în lupta cu stresul: „Iau lucruri care mă ajută, de exemplu magneziu, calciu, care să mă ajute să-mi să-mi păstrez energia. Încerc să-mi cresc imunitatea, să mă îmbrac bine, beau foarte multă limonadă şi mănânc fructe, legume”, a adăugat Simona.

La întrebarea „Ce-ţi doreşti pentru 2020”, Simona ne-a spus răspicat: „Sănătate. Înainte mai aveam şi alte dorinţe dar acum îmi doresc să ne fie părinţii şi apropiaţii sănatoşi, pentru că îmi dau seama că nu e nimic mai important decât acest lucru”.