Prinţul Harry şi Meghan Markle vor deveni părinţi pentru a doua oară

1 shutterstock 1559827334 jpg jpeg

Anunţul a fost făcut duminică, 14 februarie, de un purtător de cuvânt al Prinţului Harry şi al lui Meghan Markle. În noiembrie 2020, Meghan a dezvăluit că a pierdut o sarcină în vara anului trecut.

Micul Archie va fi frate mai mare! La câteva zile după ce Prinţesa Eugenie de York, fiica mai mică a Prinţului Andrew, Duce de York, şi a lui Sarah, a devenit mamă pentru prima dată, o altă veste despre un copil regal ţine prima pagină a ziarelor.

„Ducele şi Ducesa de Sussex sunt foarte ferciţi că vor avea un al doilea copil”, a anunţat duminică seara un purtător de cuvânt al cuplului citat de presa britanică.

Cei doi mai au un copil, Archie Harrison Mountbatten-Windsor, în vârstă de un an şi nouă luni. Al doilea copil al ducilor de Sussex va fi al optulea succesor la tronul britanic, după Prinţul Charles, Prinţul William, Prinţul George, Prinţesa Charlotte, Prinţul Louis, Prinţul Harry şi Archie, informează BBC.

Mai multe publicaţii din lumea întreagă au preluat o imagine alb-negru cu Harry şi Meghan însărcinată pe care a postat-o pe Instagram Misan Harriman, un fotograf britanic de origine nigeriană şi prieten al celor doi, prezent şi la nunta cuplului.

În noiembrie 2020, Meghan a făcut publică informaţia potrivit căreia a pierdut o sarcină în luna iulie anul trecut, această pierderea fiind descrisă de ea ca „o durere aproape insuportabilă”.

În 2020, Harry şi Meghan Markle s-au retras din îndatoririle regale şi s-au mutat cu primul lor copil în California, pentru a duce o viaţă independentă, departe de presa din Marea Britanie. Cei doi s-au căsătorit pe 19 mai 2018, după o relaţie de doi ani, nunta lor fiind unul dintre cele mai urmărite evenimente din istoria televiziunii.