Prinţesa Charlene de Monaco, la un pas de divorţ? Adevăratul motiv pentru care nu poate pleca din Africa de Sud

1 charlene monaco jpg jpeg

De ceva vreme, presa străină scrie despre un posibil divorţ dintre prinţesa de Monaco şi prinţul Albert. Potrivit declaraţiilor prinţesei şi a comunicatului oficial emis de palatul princiar, motivul ar fi altul.

La începutul acestui an, prinţesa Charlene de Monaco a plecat în ţara sa natală, Africa de Sud, pentru a participa la acţiunile unei organizaţii de conservare a faunei africane. Au apărut zvonuri de divorţ, iar Charlene a fost numită „prinţesa fugară”. Însă adevăratul motiv care necesită şederea ei acolo ar fi o infecţie a sinusurilor serioasă, pentru care a fost nevoie de proceduri chirurgicale.

Mai mult, prinţesa a anunţat la South Africa Radio 702's data probabilă la care se va întoarce în Monaco: sfârşitul lunii octombrie.  

„Iniţial, trebuia să rămân aici 10-12 zile. Din păcate, am avut o problemă cu urechile, iar medicii mi-au spus că am o infecţie sinusală gravă”, informează madame.lefigaro.fr

De asemenea, prinţesa Charlene de Monaco a mărturisit că îi este dor de gemenii săi, Jacques şi Gabriella (6 ani), de care nu a fost niciodată separată atât de mult şi cu care menţine legătura prin Zoom.

În mai, palatul princiar de la Monaco a anunţat într-un comunicat oficial că soţia prinţului Albert suferă de „o gravă infecţie din sfera ORL”.

Presa germană a speculat că prinţesa şi-ar fi achiziţionat o locuinţă în apropiere de Johannesburg.