Laura Cosoi este ”femeia fatală” a lui Adrian Perjovschi

1 laura cosoi jpg jpeg

Actriţa Laura Cosoi a intrat in pielea unei veritabile ”femme fatale”, sub bagheta echipei proiectului ”Transformări radicale by Jovsky Studio”, coordonate de Adrian Perjovschi, hairstylist-ul specializat în transformări radicale de look.

„Laura este definiţia femeii fatale, este extrem de feminină şi de sexy, iar în ultimul timp, ea şi-a ţinut ascunse natural aceste calităţi sub haina de mamă de două fetiţe. Cu această transformare ne-am dorit să punem în valoare, sub cea mai tare lumină, calităţile ei provocatoare. A fost un drum superpalpitant, cu o super echipă.”, a declarat Adrian Perjovschi, coordonatorul echipei din care au făcut parte, la acest episod, Andra Manea - make-up artist, Eniko Szanto - stilist şi Dacian Foldi - The Storyalist - fotograf.

a intrat cu naturaleţe şi firesc în rolul de femeie fatală, de care recunoaşte că i-a fost teribil de dor: ”A fost o întâlnire de care m-am bucurat atât cu look-ul, cât şi cu sufletul. Mi-a fost foarte dor de oamenii din echipa

stanga
dreapta
7 laura cosoi 1 jpg jpeg

pe care îi admir şi care îmi sunt buni prieteni de foarte mult timp, mi-a fost dor de un proiect foto atât de frumos şi mi-a fost dor de mine într-o ipostază atât de senzuală. Recunosc că, în perioada de maternitate, am făcut foarte puţine lucruri pentru mine, aşa cum era şi firesc, iar propunerea lui

a fost ca o evadare într-o lume frumoasă şi lipsită de griji.”, a povestit

care a cucerit pe toata lumea prezentă la transformare cu magnetismul ei.   

Cu o relaţie de prietenie de peste 15 ani, Laura Cosoi şi hairstylist-ul Adi Perjovschi au lucrat de multe ori împreună, în mai multe proiecte fotografice şi de televiziune: ”Adi Perjovschi este un avangardist, mereu a fost înaintea vremurilor cu propunerile lui de look. Întotdeauna el a dat trendul în tunsori şi coafuri la noi în ţară şi a avut curjul să inventeze, să se joace cu părul găsindu-i cea mai potrivită expresie. Ador ceea ce face şi este un om atât de bun!”, a mărturisit Laura Cosoi.

7 laura cosoi 1 jpg jpeg