FOTO: Decor impresionant pentru cununia civilă a Simonei Halep

1 nicu bocancea si simona halep cununie jpg jpeg

Nicu Bocancea, master florist internaţional, a creat un decor de vis, plin de eleganţă, lumină, simplitate şi elemente unicat, pentru petrecerea de cununie civilă a Simonei Halep cu Toni Iuruc care a avut loc ieri, 15 septembrie, in Mamaia.

Zeci de mii de beculeţe luminoase au creat un tunel de poveste lung de 30 de mp către sala de petrecere, zeci de copaci înalţi de 3 metri au însufleţit de verde viu sala, dar şi mesele la care invitaţii au sărbătorit, vase împletite şi lucrate manual special pentru această ocazie din nenumărate fire de iarba, aranjamente plutitoare create dintr-un mix de vegetaţie şi flori albe, toate şi fiecare separat au fost menite să aducă eleganţă, romantism şi farmec cadrului în care s-a celebrat iubirea dintre Simona Halep şi Toni Iuruc.

2 decor 1 jpg jpeg

Drumul invitaţilor către locul în care a avut loc ceremonia civilă s-a făcut pe o alee vegetativă de 200 de metri, construită special pentru a reda atmosfera de vară, de natură şi de prospeţime, iar altarul a fost amenajat la capătul unui podium de 10 m din oglindă, înconjurat de alei din flori albe din care pleacau în sus nenumărate flori aranjate în sute de eprubete transparente.

”Fiecare colţ al locaţiei a fost creat pentru a fi în sine un decor de poveste, dar şi pentru a crea în ansamblu o lucrare estetică integrată, complexă, unică ce transmite eleganţă, simplitate şi frumuseţe. Chiar ne-am propus ca la acest eveniment să nu avem un singur photo-corner clasic, precum au cele mai multe dintre evenimente, de această dată totul, fiecare colţ, fiecare detaliu a putut fi un photo-corner în sine, un cadru perfect pentru fotografii şi adunat amintiri.”, povesteşte Nicu Bocancea, cel mai premiat master florist român pe plan internaţional, recunoscut în lume pentru creativitatea sa şi pentru construncţiile florale unice, de tip manifest.

3 decor 2 jpg jpeg

Cu o seară înainte de eveniment, Simona Halep şi Toni Iuruc au vizitat locul în plină acţiune de amenajare şi au remarcat complexitatea lucrării şi dedicarea echipei Iris coordonate de Nicu Bocancea: „A fost o bucurie vizita Simonei şi a lui Toni la locaţie, în plin iureş de montaj, a fost ca un imbold. Au părut încântaţi de cum se conturau detaliile şi de furnicarul creat de echipa de creaţie şi de montaj. S-au arătat nerăbdători să vadă ansamblul final în care urma să se desfăşoare evenimentul atât de important în viaţa lor. Şi se pare că s-au simţit extraordinar, erau uimiţi şi zâmbitori la vederea fiecărui detaliu in ziua cea mare, semn că le-a plăcut foarte mult. Asta este cea mai mare satisfacţie şi onoare pentru noi şi le mulţumim pentru încrederea de a ne da pe mână decorul celui mai important eveniment din viaţa lor.”, a declarat Nicu Bocancea, event designerul şi ”creatorul” tabloului de basm în care s-a oficializat şi s-a sărbătorit povestea de iubire dintre Simona Halep şi Toni Iuruc.

3 decor 3 1 jpg jpeg
1 decor jpg jpeg