FOTO: Decor impresionant pentru cununia civil─â a Simonei Halep

1 nicu bocancea si simona halep cununie jpg jpeg

Nicu Bocancea, master florist interna┼úional, a creat un decor de vis, plin de elegan┼ú─â, lumin─â, simplitate ┼či elemente unicat, pentru petrecerea de cununie civil─â a Simonei Halep cu Toni Iuruc care a avut loc ieri, 15 septembrie, in Mamaia.

Zeci de mii de becule┼úe luminoase au creat un tunel de poveste lung de 30 de mp c─âtre sala de petrecere, zeci de copaci ├«nal┼úi de 3 metri au ├«nsufle┼úit de verde viu sala, dar ┼či mesele la care invita┼úii au s─ârb─âtorit, vase ├«mpletite ┼či lucrate manual special pentru aceast─â ocazie din nenum─ârate fire de iarba, aranjamente plutitoare create dintr-un mix de vegeta┼úie ┼či flori albe, toate ┼či fiecare separat au fost menite s─â aduc─â elegan┼ú─â, romantism ┼či farmec cadrului ├«n care s-a celebrat iubirea dintre Simona Halep ┼či Toni Iuruc.

2 decor 1 jpg jpeg

Drumul invita┼úilor c─âtre locul ├«n care a avut loc ceremonia civil─â s-a f─âcut pe o alee vegetativ─â de 200 de metri, construit─â special pentru a reda atmosfera de var─â, de natur─â ┼či de prospe┼úime, iar altarul a fost amenajat la cap─âtul unui podium de 10 m din oglind─â, ├«nconjurat de alei din flori albe din care pleacau ├«n sus nenum─ârate flori aranjate ├«n sute de eprubete transparente.

stanga
dreapta
2 decor 1 jpg jpeg
3 decor 2 jpg jpeg
3 decor 3 1 jpg jpeg
1 decor jpg jpeg

ÔÇŁFiecare col┼ú al loca┼úiei a fost creat pentru a fi ├«n sine un decor de poveste, dar ┼či pentru a crea ├«n ansamblu o lucrare estetic─â integrat─â, complex─â, unic─â ce transmite elegan┼ú─â, simplitate ┼či frumuse┼úe. Chiar ne-am propus ca la acest eveniment s─â nu avem un singur photo-corner clasic, precum au cele mai multe dintre evenimente, de aceast─â dat─â totul, fiecare col┼ú, fiecare detaliu a putut fi un photo-corner ├«n sine, un cadru perfect pentru fotografii ┼či adunat amintiri.ÔÇŁ, poveste┼čte Nicu Bocancea, cel mai premiat master florist rom├ón pe plan interna┼úional, recunoscut ├«n lume pentru creativitatea sa ┼či pentru construnc┼úiile florale unice, de tip manifest.

3 decor 2 jpg jpeg

Cu o sear─â ├«nainte de eveniment, Simona Halep ┼či Toni Iuruc au vizitat locul ├«n plin─â ac┼úiune de amenajare ┼či au remarcat complexitatea lucr─ârii ┼či dedicarea echipei Iris coordonate de Nicu Bocancea: ÔÇ×A fost o bucurie vizita Simonei ┼či a lui Toni la loca┼úie, ├«n plin iure┼č de montaj, a fost ca un imbold. Au p─ârut ├«nc├ónta┼úi de cum se conturau detaliile ┼či de furnicarul creat de echipa de crea┼úie ┼či de montaj. S-au ar─âtat ner─âbd─âtori s─â vad─â ansamblul final ├«n care urma s─â se desf─â┼čoare evenimentul at├ót de important ├«n via┼úa lor. ┼×i se pare c─â s-au sim┼úit extraordinar, erau uimi┼úi ┼či z├ómbitori la vederea fiec─ârui detaliu in ziua cea mare, semn c─â le-a pl─âcut foarte mult. Asta este cea mai mare satisfac┼úie ┼či onoare pentru noi ┼či le mul┼úumim pentru ├«ncrederea de a ne da pe m├ón─â decorul celui mai important eveniment din via┼úa lor.ÔÇŁ, a declarat Nicu Bocancea, event designerul ┼či ÔÇŁcreatorulÔÇŁ tabloului de basm ├«n care s-a oficializat ┼či s-a s─ârb─âtorit povestea de iubire dintre Simona Halep ┼či Toni Iuruc.

3 decor 3 1 jpg jpeg
1 decor jpg jpeg