Ducii Kate şi William pleacă în vacanţă. Ce destinaţie au ales

1 printul william kate jpg jpeg

Vacanţa a sosit şi pentru ducii de Cambridge, Kate şi William. Ei îş vor petrece concediul alături de cei trei copii ai cuplului.

Pentru acest an, Kate şi William au ales aceeaşi destinaţie ca şi anul trecut: arhipelagul Scilly din Marea Britanie. Însoţiţi de cei trei copii, George (8 ani), Charlotte (6 ani) şi Louis (2 ani), ducii de Cambridge vor petrece aici zilele libere, iar presa britanică a scris că decizia cuplului ar fi fost influenţată de situaţia sanitară legată de pandemie. De asemenea, s-a spus şi că îi vor face o vizită Reginei Elisabeta a II-a, care îşi petrece prima vară fără prinţul Philip, în reşedinţa de la Balmoral.

Aflat la 40 de kilometri de Cornwall, arhipelagul Scilly este o adevărată bijuterie a naturii. Arhipelagul este format din cinci insule: St Mary’s, Tresco, St Martin’s, St Agnes şi Bryher. Scilly este una dintre cele mai liniştite destinaţii turistice din Anglia. Cu o populaţie de 2200 de locuitori, insulele sunt bogate în floră şi faună, precum şi în situri arheologice şi ruine ale unor castele medievale. Aici obişnuiau să vină Prinţul Charles şi Prinţesa Diana împreună cu copiii.

În alţi ani, William şi Kate obişnuiau să meargă în insula exotică Mustique din Caraibe.