Dieta Annei Lesko. O ţine de 2 ori pe an şi are rezultate maxime

1 2 jpg jpeg

Anna Lesko este una dintre cele mai apreciate artiste din România, însă multe femei o apreciază şi pentru fizicul său de invidiat.

Vedeta a dezvăluit şi care este secretul pentru un trup tras prin inel. Pe lângă mâncare sănătoasă, Anna ţine o dietă strictă de două ori pe an. Şi se pare că funcţionează! Ea a dezvăluit secretul ei, mai ales că şi Beyonce urmează aceleaşi ponturi de două ori pe an. Vedeta face un preparat din ingrediente naturale pe care îl consumă între 7 şi 10 zile. În perioada în care ţine această dietă de slăbit, nu mai mănâncă nimic. E modul prin care ea îşi detoxifică organismul.

”E sănătate curată. Este o dietă de detoxifiere specială pentru ficăţelul nostru. Este o dietă pe care am ţinut-o de-a lungul anilor. Două linguri de miere la 300 de ml de apă, 2 linguri de zeamă de lămâie, piper cayenne cât puteţi rezista sau ghimber după gust. Între şapte şi zece zile trebuie ţinută sau minim 5. Ea există pe net de ceva timp.

Eu o ştiu şi am încercat-o atâta timp. Şi prietenele mele au încercat-o. Chiar dă rezultate. De câte ori ţi se face foame sau sete bei această licoare. Trebuie să beţi cam opt pahare a câte 300 ml.

O prietenă de a mea a slăbit şapte kilograme, una patru kilograme. Nu aveţi voie să beţi apă sau să ciuguliţi, nici măcar o salată, nu fructe, nu cafea, nu seminţe, nu nimic. De câte ori vă e sete sau foame beţi această limonadă”, a declarat Anna Lesko într-o emisiune TV. Dieta se ţine de maximum două ori pe an.