Cum îşi menţine Kylie Minogue tenul de porţelan

1 shutterstock 1520191751 jpg jpeg

Kylie Minogue arată la fel de bine ca la începutul carierei, pe când juca în serialul ”Vecini”, în urmă cu decenii. Diva pare că a descoperit secretul tinereţii fără bătrâneţe.

La 52 de ani, Kylie Minogue are tenul impecabil. Cântăreaţa foloseşte o terapie pe bază de înţepături de albine. Vedeta australiană a dezvăluit că peste 10.000 de bâzâitoare au muşcat-o de-a lungul timpului ca să aibă tenul aşa perfect. În plus, diva foloseşte creme speciale, create anume pentru ea, ale căror reţete le ţine secrete cu sfinţenie. La averea ei de 100 de milioane de dolari, îşi permite orice extravaganţă. Totuşi, medicii esteticieni, care i-au studiat faţa de-a lungul timpului, spun că este posibil să folosească şi injecţii cu botox sau cu acid hialuronic, informează click.ro.

Ei spun că o oarecare umflare a feţei şi un luciu facial aparte ar trăda acest lucru.

Împotriva îmbătrânirii, Kylie are mare grijă şi la regimul său alimentar. Vedeta mănâncă mai mult legume şi fructe şi se fereşte cât poate de dulciuri. Nu mănâncă niciodată conserve, nu bea alccol, băuturi carbogazoase şi nu fumează. Ca să nu se îngraşe, Kylie dansează zilnic, în loc de exerciţii fizice. Cântăreaţa se iubeşte cu Paul Solomons (46 de ani), director de creaţie la versiunea britanică a revistei ”GQ”. Ei au fost văzuţi pentru prima oară împreună în 2018, dar au oficializat relaţia anul trecut. Kylie Minogue a mai avut relaţii amoroase cu cântăreţul Jason Donovan (1986-1989), rockerul Michael Hutchence (1989-1991), actorul Olivier Martinez (2003 -2007) şi fotomodelul Andres Velencoso (2008-2013).