Copiii Prinţului William şi ai Ducesei Cate au aplaudat efortul şi curajul medicilor din prima linie

1 copiii printului william aplauda jpg jpeg

Prinţesa Charlotte (4 ani), Prinţul George (6 ani) şi Prinţul Louis (împlineşte 2 ani pe 23 aprilie) au susţinut alături de englezii din Regat medicii, asistenţii şi pe toţi cei care înfruntă din prima linie virusul Covid-19.

Într-un video postat pe contul de instagram al familiei Cambridge, cei trei urmaşi regali au aplaudat în ritm şi cu zâmbetul pe buze sistemul medical britanic. Cei mici şi-au exprimat recunoştinţa faţă de cei care lucrează mai mult ca oricând şi ca oricine în această perioadă vitregă.

Au bătut din palme cu zâmbetul pe buze

Prinţesa Charlotte şi Prinţul George l-au încadrat pe frăţiorul lor, Louis, care în mai puţin de 1 lună împlineşte 2 ani, şi au bătut din palme cu putere câteva secunde bune. Când au simţit că încetinesc, Prinţul George a mărit ritmul, iar fraţii lui l-au urmat, adunându-şi forţele pentru un nou ropot de aplauze. Şi de această dată, copiii Prinţului William au cucerit inimile fanilor prin gesturile Prinţului Louis, care se uita când la Charlotte, când la George, parcă dorind să se asigure că aplaudă bine. Cireaşa de pe tort a momentului a fost chicotitul Prinţesei Charlotte, care a aplaudat cu recunoştinţă şi cu zâmbetul larg pe chipul angelic.

Clipul a fost însoţit de explicaţia: "Pentru toţi medicii, asistenţii medicali, farmaciştii, voluntarii şi alţi angajaţi ai Sistemului Naţional de Sănătate, care lucrează neobosit pentru a-i ajuta pe cei afectaţi de #COVID19: Mulţumim!".

@instagram