Ce tip de antrenament o mentine in forma pe actrita Jessica Biel

2 jesica biel crossfit jpg jpeg

Daca te intrebi ce face actrita Jessica Biel de arata atat de bine, sa stii ca raspunsul are un singur cuvant: Crossfit. Este vorba despre un antrenament fizic revolutionar, practicat de numerose vedete de peste Ocean, printre care Jason Statham, Jessica Alba.

Acest tip de antrenament te energizeaza, iti elibereaza mintea de griji, iar pentru corp Crossfitul aduce numeroase beneficii. Este vorba despre o metoda de miscare complexa si extrem de eficienta, care combina miscari din diverse tipuri de sporturi, pentru ca rezultatele bune sa fie garantate. Astfel, poti beneficia de efecte pozitive pentru musculatura, fara sa fie nevoie sa practici sesiuni interminabile de exercitii din mai multe domenii de fitness.

        View this post on Instagram                   Never has anyone In the history of the world counted slower than my trainer @benbrunotraining (🔗👆🏻) A post shared by Jessica Biel (@jessicabiel) on   May 20, 2019 at 8:55am PDT

Never has anyone In the history of the world counted slower than my trainer @benbrunotraining (🔗👆🏻)

A post shared by Jessica Biel (@jessicabiel) on

May 20, 2019 at 8:55am PDT

Cu alte cuvinte, crossfit imbina elemente de cardio, anduranta, cu forta, imbunatateste flexibilitatea, viteza si precizia. Stimuleaza in acelasi timp perseverenta, coordonarea si echilibrul. Crossfit are la baza miscari naturale, imprumutate din domenii precum gimnastica, atletism, culturismul. Totul se desfasoara la o intensitate maxima, pentru a obtine rezultate spectaculoase. Initial, fiecare incepe de la nivelul sau, lucreaza la ce intensitate poate, urmand sa isi dezvolte forta musculara pentru a suporta intensitati ridicate.

Antrenamentele Crossfit pot avea scopuri diferite: reducerea tesutului adipos (combina genuflexiuni cu flotari: cat mai multe repetari), tonifiere generala (tractiuni la bara, flotari, fandari si abdomene) sau cresterea masei musculare.