Ce consumă Sharon Stone ca să scape de stres. E la îndemâna tuturor

1 sharone stone jpg jpeg

Actri┼úa american─â Sharon Stone a dezv─âluit ce o ajut─â s─â ┼úin─â sub control stresul, ├«n aceast─â perioad─â, de distan┼úare social─â. Este vorba despre un produs accesibil, care ne facem bine ├«nc─â de dinainte s─â ne na┼čtem.

Sharon Stone este actri┼ú─â ┼či produc─âtoare de film, celebr─â pentru rolurile din thrillerul SF ÔÇ×Total RecallÔÇť (1990) ┼či din thrillerul erotic ÔÇ×Basic InstinctÔÇť (1992), pentru care a fost nominalizat─â la Globul de Aur.

Cum virusul COVID-19 nu ┼úine cont de statut, func┼úie sau nominaliz─âri importante din industria hollywoodian─â, iat─â c─â ┼či Sharon Stone s-a v─âzut nevoit─â s─â g─âseasc─â solu┼úia potrivit─â pentru a face fa┼ú─â mai u┼čor stresului asociat cu riscul de ├«mboln─âvire. Astfel, cu prilejul unui mesaj dedicat celor care petrec S─ârb─âtorile de Pa┼čte, Sharon Stone a m─ârturisit c─â cea care ├«i este prieten─â ├«n aceast─â perioad─â este vitamina B, de fapt, tot complexul vitaminic B.

        View this post on Instagram                   Happy Re Start. ÔÖą´ŞĆ Sharon A post shared by Sharon Stone (@sharonstone) on Apr 12, 2020 at 4:16pm PDT

Happy Re Start. ÔÖą´ŞĆ Sharon

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone) on

Pe pagina sa de Instagram, Sharon Stone a vorbit despre ziua ├«n care am dat restart ┼či despre cum vom reporni lucrurile ├«ntr-o lume mai vesel─â ┼či mai relaxat─â. ÔÇťVitamina B mi-a fost prieten─â ├«n aceast─â perioad─â. M-a ajutat cu adev─ârat s─â controlez stresul, a┼ča c─â v─â recomand vitamina B ┼či complexul BÔÇŁ, a spus actri┼úa ur├ónd toate cele bune tuturor celor care o urm─ârsc

Ce conţine grupul vitaminic B?

Printre cele mai cunoscute vitamine din acest─â gam─â se reg─âsesc vitamina B1 ┼či B12, ambele av├ónd o influen┼ú─â pozitiv─â asupra sistemului nervos, deoarece constribuie la calitatea creierului de a memora ┼či de a dezvolta anumite abilit─â┼úi precum aten┼úia, buna dispozi┼úie ┼či un nivel energetic pe tot parcursul zilei.

O alt─â vitamin─â important─â este vitamina B9, cunoscut─â ┼či sub denumirea de acid folic, vitamin─â recomandat─â mai ales gravidelor, pentru ca f─âtul s─â se poat─â dezvolta armonios. Acidul folic asigur─â s─ân─âtatea creierului ┼či reduce considerabil rata de apari┼úie a maladiei Alzheimer.

Vitamina B2, atunci c├ónd e┼čti stresat

Această vitamină îi este necesară organismului uman mai ales în perioadele cu stres, deoarece ajută la fixarea fierului în hemoglobină, iar în urma unui efort fizic intens sau în sarcină, organismul resimte această nevoie vitaminică.

Practic, complexul vitaminic B este cel mai complex ┼či totodat─â indispensabil corpului t─âu.

De unde îţi iei vitaminele din complexul B?

Din fericire, aceste vitamine se reg─âsesc ├«ntr-o gamp destul de variat─â de produse, astfel ├«nc├ót ├«ndiferent de dieta urmat─â s─â po┼úi s─â le consumi, de la oleginoase p├ón─â la fructe ┼či legume pe care le po┼úi consuma pe tot parcursul zilei. De asemenea se reg─âsesc ├«n ou─â, ficat, lactate, ciuperci, fasole, struguri sau chiar ┼či bere. Berea este recunoscut─â pentru con┼úinutul s─âu de sodiu, proteine, vitaminele B3, B2, B6, B9. Consumt─â, deci, cu modera┼úie, b─âutura poate fi o adev─ârata─â surs─â de vitamina B.

O alt─â surs─â bun─â o reprezint─â cerealele precum orzul, gr├óul dar ┼či drojdia de bere.

@instagram