Alyssa Milano a avut COVID-19. Simptomul cu care s-a confruntat dup─â vindecare

1 shutterstock 574994830 jpg jpeg

Trecut─â prin lupta cu COVID-19, actri┼úa Alyssa Milano vorbe┼čte despre consecine┼úele bolii ┼či arat─â ├«ntr-un clip video cum p─ârul a ├«nceput s─â-i cad─â.

Actri┼úa Alyssa Milano a vorbit despre lupta pe care a dus-o ca urmare a infec┼úiei cu noul coronavirus ┼či spune c─â acum se confrunt─â cu c─âderea p─ârului ca urmare a bolii. ├Äntr-un videoclip postat duminic─â pe Twitter, Milano ┼či-a periat p─ârul pentru a le ar─âta internau┼úilor cum ├«i cad ┼čuvi┼úe ├«ntregi, scrie mediafax.ro

ÔÇ×M-am g├óndit s─â v─â ar─ât ce face Covid-19 cu p─ârul vostru. V─â rog s─â lua┼úi acest lucru ├«n serios", a scris Milano al─âturi de video. Actri┼úa nu este singura persoan─â care a raportat c─âderea p─ârului ├«n urma COVID-19.

De┼či nu este un simptom pe lista oficial─â a autorit─â┼úilor, un sondaj recent arat─â c─â aproximativ 26% dintre persoanele simptomatice s-au confruntat cu c─âderi ale p─ârului, scrie CNBC News. Cercet─âtorii au descoperit ca "simptomele COVID-19 pe termen lungÔÇŁ sunt mult mai numeroase dec├ót cele listate ├«n prezent de autorit─â┼úi.

 Dr. Shilpi Khetarpal, dermatolog la Clinica Cleveland, a declarat c─â au existat un num─âr crescut de date privind c─âderea p─ârului ├«n cazul pacien┼úilor care au suferit de COVID-19. ÔÇ×├Än general, exist─â un decalaj de dou─â p├ón─â la trei luni ├«ntre un eveniment stresant ┼či debutul c─âderii p─ârului, motiv pentru care vedem ace┼čti pacien┼úi acum, la c├óteva s─âpt─âm├óni dup─â ce simptomele COVID-19 au trecut", a explicat Khetarpal.