Adelina Pestritu isi liciteaza rochia de mireasa pentru modernizarea unei sectii de pediatrie

1 adelina pestritu in rochie de mireasa 2 jpg jpeg

Adelina Pestritu isi doneaza rochia de mireasa, pe care a purtat-o in iulie 2019, intr-o licitatie cu scop caritabil, pentru a contribui la modernizarea Sectiei de Pediatrie, din cadrul Spitalului Municipal din Campulung-Muscel, in care s-a nascut, in urma cu aproape 34 de ani.

Persoana care ofera suma cea mai mare va intra in posesia rochiei unicat, create de o casa de moda din Spania, si va contribui, in acelasi timp, la renovarea si utilarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului din Campulung.

“Orasul in care m-am nascut imi trezeste multe amintiri frumoase si mereu il voi numi “acasa”. Acum a venit momentul sa ii ofer o mana de ajutor ca el sa se pastreze mereu frumos, viu si adaptat zilelor noastre. Sectia de Pediatrie a Spitalului Municipal Campulung-Muscel, acolo unde m-am nascut, este neschimbata. Anii au trecut, medicina si tehnologia au avansat, insa spitalul, in care atat de multi copii isi cunosc mamele, a ramas pe loc. Si stiu ca alaturi de alti oameni cu inima mare il putem transforma intr-un spatiu cald si primitor pentru bebelusii si copiii fiecarei familii. Un prim pas este să-mi scot la licitaţie rochia mea de mireasă, iar banii să servească la recondiţionarea acestei Secţii de Pediatrie a spitalului unde eu am venit pe lume, urmând ca implicarea mea să fie mereu activă în această campanie frumoasă”, isi motiveaza gestul Adelina Pestritu, castigator “Best Influencer 2019” la E! People Choice Awards.

Rochia de mireasa, creata special de Pronovias pentru Adelina Pestritu, cu ocazia casatoriei sale cu Virgil Steblea, a costat 8800 de euro si are o valoare sentimentala foarte mare pentru ea. “Rochia pe care am purtat-o nu doar ca este un obiect vestimentar valoros, ci are pentru mine si o insemnatate afectiva extrem de mare, pentru ca am purtat-o intr-una dintre cele mai fericite zile din viata mea si a fost exact asa cum mi-am dorit-o. Dincolo de bani, fiind vorba de o licitatie cu scop caritabil, imi doresc ca cea la care va ajunge rochia sa stie ca, pe langa bucuria de a o imbraca la nunta ei, va avea satisfactia pe viata ca a contribuit la o cauza nobila”, sustine

, cunoscuta in cadrul comunitatii sale de peste 3 milioane de oameni pentru gesturile ei caritabile.