Actorul Jeff Bridges a anunţat că are limfom

1 jeff bridges jpg jpeg

Actorul Jeff Bridges, cunoscut pentru roluri din filme precum „The Big Lebowski”, „Crazy Heart” şi „True Grit”, recompensat anul trecut cu trofeul „Cecil B. DeMille” pentru întreaga activitate, a anunţat că a fost diagnosticat cu limfom. Jeff Bridges a anunţat pe Twitter că a început deja tratamentul şi le-a promis fanilor că-i va ţine la curent cu felul în care decurge recuperarea.

Făcând referire la personajul din „The Big Lebowski”, Jeff Bridges a scris pe Twitter: „Cum ar spune Dude, un nou rahat a ieşit la iveală. Am fost diagnosticat cu limfom. Deşi este o boală gravă, sunt norocos că am o echipă minunată de medici şi prognosticul e bun. Am început tratamentul şi vă voi ţine la curent cu recuperarea mea”.

Bridges, în vârstă de 70 de ani, nu a dat mai multe detalii, iar într-un alt mesaj el şi-a îndemnat urmăritorii să meargă la vot în alegerile prezidenţiale, conform News.ro.

Jeff Bridges, nominalizat de 7 ori la premiile Oscar

Născut pe 4 decembrie 1949, la Los Angeles, Jeff Bridges a fost de şapte ori nominalizat la premiile Oscar de-a lungul carierei. A câştigat trofeul Academiei americane de film pentru rolul principal din „Crazy Heart”. Între filmele în care a jucat se numără „The Last Picture Show” (1971), „Star Man” (1984) şi „Hell or High Water” (2016).

Este celebru pentru rolul Dude din „The Big Lebowski”, film regizat de Joel şi Ethan Coen, şi mai poate fi văzut în filme ca „The Fabulous Baker Boys”, „The Fisher King” şi primul „Iron Man”.

Jeff Bridges şi Susan Geston, căsătoriţi de peste 40 de ani

Jeff Bridges (67 de ani) s-a căsătorit cu Susan Geston în 1977. S-au întâlnit în timpul filmărilor la ”Rancho Deluxe”, care au avut loc la o fermă unde Geston era angajată ca menajeră. Au împreună trei fiice şi o nepoată în vârstă de aproape şase ani.